כדורי מרציפן במרק מלון עם חלב שקדים
מחפשים קינוח קריר ומשגע ליום חם? הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים כדורי מרציפן במרק מלון עם חלב שקדים. קינוח שהוא גם פרווה, גם טבעוני וגם ללא גלוטן
מחפשים קינוח קריר ומשגע ליום חם? הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים כדורי מרציפן במרק מלון עם חלב שקדים. קינוח שהוא גם פרווה, גם טבעוני וגם ללא גלוטן
- הילה אלפרט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 433.5 קק״ל 1734.2 קק״לפחמימות 45.4 גרם 181.5 גרםשומן 19.8 גרם 79.4 גרםנתרן 38.3 מ״ג 153.1 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.4 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרםשומן רווי 12.9 גרם 51.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 138.7 מ״ג 555.0 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 755.9 מ״ג 3023.5 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות434
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 433.5 קק״ל 1734.2 קק״לפחמימות 45.4 גרם 181.5 גרםשומן 19.8 גרם 79.4 גרםנתרן 38.3 מ״ג 153.1 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.4 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרםשומן רווי 12.9 גרם 51.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 138.7 מ״ג 555.0 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 755.9 מ״ג 3023.5 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 434 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 מלון כתום בינוניקלוף ונקי מגרעינים
-
1 כוס קרם קוקוס
-
2 כפות סוכר קוקוס
הגשה
-
24 קוביות קרח בינוניותמחלב שקדים
-
200 גרם מרציפןבאיכות מעולה
-
1 חופן שקדים טבעיים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- קולים בתנור בתבנית עם נייר אפייה שקדים עם מלח. מוציאים, מצננים מעט וקוצצים.
- חותכים את המלונים לקוביות ומכניסים לבלנדר. מוסיפים לדר, חלב קוקוס ודבש.
- מרסקים היטב למחית חלקה, טועמים ומתקנים תיבול.
- מסננים במסננת דקיקה.
- מסדרים בצלחות הגשה.
- יוצרים כדורים בגודל דובדבן קטן ובתוכם טומנים את השקדים המלוחים הקלויים.
- מוסיפים קוביות קרח שהכנו מחלב השקדים, מוסיפים את כדורי המרציפן, מקשטים בעלי נענע ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- קולים בתנור בתבנית עם נייר אפייה שקדים עם מלח. מוציאים, מצננים מעט וקוצצים.
- חותכים את המלונים לקוביות ומכניסים לבלנדר. מוסיפים לדר, חלב קוקוס ודבש.
- מרסקים היטב למחית חלקה, טועמים ומתקנים תיבול.
- מסננים במסננת דקיקה.
- מסדרים בצלחות הגשה.
- יוצרים כדורים בגודל דובדבן קטן ובתוכם טומנים את השקדים המלוחים הקלויים.
- מוסיפים קוביות קרח שהכנו מחלב השקדים, מוסיפים את כדורי המרציפן, מקשטים בעלי נענע ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
מרציפן במרק???
מרק מלון מתוק ומרענן (“מרק” מלון טחון לנוזל).
רעיון מדליק ממש! במה אפשר להחליף את המלון למי שלא אוהב?
אפשר להחליף בכל פרי אחר שאוהבים עשיר בנוזלים. בהצלחה!
וואו רעיון טוב לקינוח
כתוב פעמים 1 מלון כתום
תודה על ההערה! תיקנו! 🙂
קטגוריות
- ארוחה חגיגית
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת גורמה
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- הצד שלו הצד שלה
- מרקים
- מתכוני חגים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- מתכונים צמחוניים
- קינוחי פרווה
- קינוחים
- קינוחים אישיים
- קינוחים טבעוניים
- קינוחים ללא גלוטן
- קינוחים לפסח
- תוכניות בישול ואפייה