אהרוני מטגן: לביבות ערוק עם תפוחי אדמה וירק
אהרוני מכין ארוחת צהריים זריזה וטעימה - לביבות ערוק עם תפוחי אדמה וירק שמכינים ב-10 דקות. מתאימות גם לחג החנוכה וגם כארוחת ערב קלילה
אהרוני מכין ארוחת צהריים זריזה וטעימה - לביבות ערוק עם תפוחי אדמה וירק שמכינים ב-10 דקות. מתאימות גם לחג החנוכה וגם כארוחת ערב קלילה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 53.1 קק״ל 1061.1 קק״לפחמימות 8.7 גרם 173.8 גרםשומן 1.6 גרם 31.6 גרםנתרן 104.2 מ״ג 2083.9 מ״גחלבון 2.2 גרם 43.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 6.8 גרםשומן רווי 0.2 גרם 4.2 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״גסידן 20.0 מ״ג 400.7 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 62.8 מ״ג 1255.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות53
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 53.1 קק״ל 1061.1 קק״לפחמימות 8.7 גרם 173.8 גרםשומן 1.6 גרם 31.6 גרםנתרן 104.2 מ״ג 2083.9 מ״גחלבון 2.2 גרם 43.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 6.8 גרםשומן רווי 0.2 גרם 4.2 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״גסידן 20.0 מ״ג 400.7 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 62.8 מ״ג 1255.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 53 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 צרור פטרוזיליה
-
5 גבעולי בצל ירוק
-
4 כפות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
2 ביצים L
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
טיגון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים בתנור החם כ-30 דקות. מסירים את נייר הכסף, קולפים ומועכים לפירה.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה והבצל הירוק, מוסיפים לקערה עם יתר המרכיבים ולשים לתערובת אחידה.
- מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.
- צרים קציצות ומטגנים בשמן החם משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים בתנור החם כ-30 דקות. מסירים את נייר הכסף, קולפים ומועכים לפירה.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה והבצל הירוק, מוסיפים לקערה עם יתר המרכיבים ולשים לתערובת אחידה.
- מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.
- צרים קציצות ומטגנים בשמן החם משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם אפשר לאפות את קציצות ה”עורק”? אם כן מה משך זמן האפיה
היי שולמית, אפשר להכין אותן בתנור, על 170 מעלות ל15-25 דקות, אבל כדאי לבדוק כל כמה זמן, שלא ישרפו.