לחם בננות בקלי קלות

איילת הירשמן מכינה לחם בננות שהוא קצת עוגה, קצת מאפה והרבה טעים. מכינים במהירות ובקלות ונהנים מלחם ביתי
איילת הירשמן מכינה לחם בננות שהוא קצת עוגה, קצת מאפה והרבה טעים. מכינים במהירות ובקלות ונהנים מלחם ביתי
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    382
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 382.1 קק״ל 3057.1 קק״ל
    פחמימות 54.2 גרם 433.4 גרם
    שומן 16.6 גרם 132.9 גרם
    נתרן 542.8 מ״ג 4342.7 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 51.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 9.9 גרם 79.6 גרם
    כולסטרול 101.3 מ״ג 810.2 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 148.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 230.2 מ״ג 1841.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    382
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 382.1 קק״ל 3057.1 קק״ל
    פחמימות 54.2 גרם 433.4 גרם
    שומן 16.6 גרם 132.9 גרם
    נתרן 542.8 מ״ג 4342.7 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 51.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 9.9 גרם 79.6 גרם
    כולסטרול 101.3 מ״ג 810.2 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 148.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 230.2 מ״ג 1841.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
איילת הירשמן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תבנית אינגליש קייק ללחם


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס שמן בטעם חמאה.
  2. ממיסים את החמאה.
  3. מועכים את הבננות באמצעות מזלג ושמים בקערת המיקסר. מוסיפים את הסוכר והביצים ומקציפים עד שמתקבל קרם חלק.
  4. מוסיפים את החמאה המומסת ומקציפים עוד קצת. מסירים את הקערה מהמערבל.
  5. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, הקינמון והמלח. מוסיפים שליש מתערובות הקמח לקערה. מערבבים בכמה תנועות, רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  6. מוסיפים מחצית מכמות השמנת החמוצה ומערבבים לעיסה אחידה.
  7. ממשיכים להוסיף כך לסירוגין עוד שליש מהקמח, את שאר השמנת החמוצה ואת שאר הקמח, ומערבבים קלות אחרי כל הוספה. העיסה הסופית צריכה להיות במרקם רך למדי, כמו שמנת מתוקה לפני ההקצפה.
  8. יוצקים לתבנית ואופים כ-45 דקות, עד שהלחם מזהיב ובמרכזו נוצר בקע. מוציאים ומצננים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם בננות בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות