-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 308.0 קק״ל 6160.8 קק״לפחמימות 42.2 גרם 844.8 גרםשומן 11.1 גרם 222.7 גרםנתרן 118.2 מ״ג 2363.2 מ״גחלבון 5.3 גרם 106.1 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.5 גרםשומן רווי 6.3 גרם 126.9 גרםכולסטרול 48.7 מ״ג 973.8 מ״גסידן 45.2 מ״ג 903.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 19.9 מ״גאשלגן 133.9 מ״ג 2677.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 13.1 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 45 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות308
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 308.0 קק״ל 6160.8 קק״לפחמימות 42.2 גרם 844.8 גרםשומן 11.1 גרם 222.7 גרםנתרן 118.2 מ״ג 2363.2 מ״גחלבון 5.3 גרם 106.1 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.5 גרםשומן רווי 6.3 גרם 126.9 גרםכולסטרול 48.7 מ״ג 973.8 מ״גסידן 45.2 מ״ג 903.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 19.9 מ״גאשלגן 133.9 מ״ג 2677.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 13.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 308 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופגניות
גנאש שוקולד מריר
-
150 גרם שוקולד מריר
-
150 מ"ל שמנת מתוקה 38%
גנאש שוקולד לבן
-
120 גרם שוקולד לבן
-
70 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מכינים את הסופגניות: בקערת המיקסר מניחים את כל המרכיבים לבצק. מערבלים על מהירות נמוכה בינונית במשך 10 דקות רצופות. הבצק שמתקבל הוא מעט דביק.
- מורידים את הבצק למשטח עבודה משומן קלות ויוצרים כדור חלק. מעבירים לקערה משומנת מעט ומכסים בניילון נצמד. מתפיחים עד הכפלת נפח (כשעה ורבע עד שעה וחצי, באופן כללי ממליצה על התפחת לילה במקרר).
- חותכים ניירות אפייה לריבועים.
- מורידים את הבצק התפוח למשטח עבודה ומחלקים לכדורים במשקל 50 גרם כל אחד. מניחים על ניירות האפיה. מתיזים מעט ספריי שמן מעל הכדורים, מכסים ומתפיחים עד הכפלת נפח ( כחצי שעה לערך )
- מכינים את הגנאש: מניחים שוקולד ושמנת בקערה, מחממים במיקרו בפולסים עד המסה ואיחוד.
- מחממים שמן לטיגון עמוק עד ל160 מעלות ומעבירים את הסופגניות לשמן עם ניירות האפיה. מסירים אותם לאחר כמה שניות. מטגנים כ 2-3 דקות מכל צד. מעבירים לרשת צינון.
- ממלאים בכל מילוי שאוהבים, טובלים בגנאש ומוסיפים סוכריות/קליק וכו׳.
אופן הכנה
- מכינים את הסופגניות: בקערת המיקסר מניחים את כל המרכיבים לבצק. מערבלים על מהירות נמוכה בינונית במשך 10 דקות רצופות. הבצק שמתקבל הוא מעט דביק.
- מורידים את הבצק למשטח עבודה משומן קלות ויוצרים כדור חלק. מעבירים לקערה משומנת מעט ומכסים בניילון נצמד. מתפיחים עד הכפלת נפח (כשעה ורבע עד שעה וחצי, באופן כללי ממליצה על התפחת לילה במקרר).
- חותכים ניירות אפייה לריבועים.
- מורידים את הבצק התפוח למשטח עבודה ומחלקים לכדורים במשקל 50 גרם כל אחד. מניחים על ניירות האפיה. מתיזים מעט ספריי שמן מעל הכדורים, מכסים ומתפיחים עד הכפלת נפח ( כחצי שעה לערך )
- מכינים את הגנאש: מניחים שוקולד ושמנת בקערה, מחממים במיקרו בפולסים עד המסה ואיחוד.
- מחממים שמן לטיגון עמוק עד ל160 מעלות ומעבירים את הסופגניות לשמן עם ניירות האפיה. מסירים אותם לאחר כמה שניות. מטגנים כ 2-3 דקות מכל צד. מעבירים לרשת צינון.
- ממלאים בכל מילוי שאוהבים, טובלים בגנאש ומוסיפים סוכריות/קליק וכו׳.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן