עוד להיט של הטרנד הכי מדובר: ארוחת עוף מקסיקנית בסיר אחד בלבד
טרנד ארוחה בסיר אחד והפעם במקסיקו: ארוחת עוף שלמה שמבשלים עם פסטה, פלפלים צבעוניים, תירס וקרם קוקוס לחגיגה לטינית אקזוטית!
טרנד ארוחה בסיר אחד והפעם במקסיקו: ארוחת עוף שלמה שמבשלים עם פסטה, פלפלים צבעוניים, תירס וקרם קוקוס לחגיגה לטינית אקזוטית!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 302.9 קק״ל 1211.5 קק״לפחמימות 20.7 גרם 82.8 גרםשומן 21.4 גרם 85.4 גרםנתרן 700.7 מ״ג 2802.8 מ״גחלבון 5.2 גרם 21.0 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.3 גרםשומן רווי 14.0 גרם 55.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.2 מ״ג 152.8 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 761.5 מ״ג 3046.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 30 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות303
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 302.9 קק״ל 1211.5 קק״לפחמימות 20.7 גרם 82.8 גרםשומן 21.4 גרם 85.4 גרםנתרן 700.7 מ״ג 2802.8 מ״גחלבון 5.2 גרם 21.0 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.3 גרםשומן רווי 14.0 גרם 55.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.2 מ״ג 152.8 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 761.5 מ״ג 3046.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 303 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פילה עוף
-
1 פלפל ירוק בינוני
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 פלפל צהוב בינוני
-
חופן ברוקומיני
-
חופן עגבניות שריחצויות
-
1 בצל סגול בינוניפרוס
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבשגרוס
-
1/2 כפית כמון טחון
-
4 שיני שוםפרוסות
-
3 כפות גרגירי תירס
-
50 גרם עגבניות מיובשותחתוכות לרצועות
-
1 כוס קרם קוקוסמזרח מערב
-
2 כוסות מים
-
1/2 חבילה פסטה פנהמזרח מערבאו כל סוג פסטה יבשה שאוהבים
טיגון
-
3 כפות שמן זית
הגשה
-
8 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- מחממים בסיר שמן זית ומטגנים את העוף מכל הצדדים עד להזהבה, במשך כ-4 דקות.
- מוציאים את העוף מהסיר לקערה.
- לאותו הסיר מוסיפים בשכבות את הפסטה היבשה, הפלפלים, הבצל, השום והתירס.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מכניסים לסיר את העוף וכן את העגבניות והברוקומיני.
- מוזגים מעל את קרם הקוקוס והמים.
- מערבבים ומכסים את הסיר במכסה.
- מבשלים במשך 15-20 דקות, עד שהפסטה מוכנה.
- מגישים עם חופן עלי בזיליקום טריים.
אופן הכנה
- מחממים בסיר שמן זית ומטגנים את העוף מכל הצדדים עד להזהבה, במשך כ-4 דקות.
- מוציאים את העוף מהסיר לקערה.
- לאותו הסיר מוסיפים בשכבות את הפסטה היבשה, הפלפלים, הבצל, השום והתירס.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מכניסים לסיר את העוף וכן את העגבניות והברוקומיני.
- מוזגים מעל את קרם הקוקוס והמים.
- מערבבים ומכסים את הסיר במכסה.
- מבשלים במשך 15-20 דקות, עד שהפסטה מוכנה.
- מגישים עם חופן עלי בזיליקום טריים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן