פרוסות סינטה צרובה עם סלט אסיאתי מרענן

ישראל אהרוני מכין ארוחת צהריים קלילה בקלי קלות - פרוסות סינטה צרובה עם סלט אסיאתי מרענן. מנה נפלאה מהמטבח האסיאתי
ישראל אהרוני מכין ארוחת צהריים קלילה בקלי קלות - פרוסות סינטה צרובה עם סלט אסיאתי מרענן. מנה נפלאה מהמטבח האסיאתי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    252
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 252.0 קק״ל 1008.2 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 107.5 גרם
    שומן 4.1 גרם 16.4 גרם
    נתרן 1003.3 מ״ג 4013.2 מ״ג
    חלבון 28.6 גרם 114.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 6.0 מ״ג 24.0 מ״ג
    סידן 66.8 מ״ג 267.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 513.7 מ״ג 2054.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    252
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 252.0 קק״ל 1008.2 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 107.5 גרם
    שומן 4.1 גרם 16.4 גרם
    נתרן 1003.3 מ״ג 4013.2 מ״ג
    חלבון 28.6 גרם 114.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 6.0 מ״ג 24.0 מ״ג
    סידן 66.8 מ״ג 267.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 513.7 מ״ג 2054.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת תמרהינדי


אופן הכנה

  1. ממליחים ומפלפלים את הבשר ובוזקים מעט שבבי צ’ילי.
  2. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ומשמנים קלות. צורבים את הסינטה מכל הצדדים כ-5 דקות ומוציאים לצלחת.
  3. יוצקים מעט מים למחבת, מנמיכים להבה, יוצקים תערובת תמרהינדי ומחזירים את הבשר למחבת. מסובבים את הנתח ברוטב עד שהוא מתקרמל ומוציאים לצלחת.
  4. מכינים את הסלט: מפרידים את עלי הנענע והוכסברה מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. פורסים לפרוסות דקות את בצלי השאלוט ואת פלפל הצ’ילי.
  5. מרתיחים שפע מים מומלחים וחולטים את אפונת השלג דקה. מסננים.
  6. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הסלט.
  7. מכינים את הרוטב: שמים בבלנדר או בכוס בלנדר מוט את כל המרכיבים וטוחנים לתערובת אחידה.
  8. יוצקים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים בעדינות.
  9. פורסים את הבשר לפרוסות דקות ומסדרים את הפרוסות בצלחת הגשה גדולה.
  10. שמים במרכז צלחת ההגשה את הסלט, מפזרים מעט בוטנים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרוסות סינטה צרובה עם סלט אסיאתי מרענן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בחלק מרשתות השיווק או במעדניות. בהצלחה!

    Avatar
    לורה פרנקל-אפשטיין

    עשיתם לי חשק לסינטה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות