-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 459.9 קק״ל 5519.2 קק״לפחמימות 25.6 גרם 306.8 גרםשומן 35.2 גרם 422.7 גרםנתרן 61.5 מ״ג 738.4 מ״גחלבון 6.0 גרם 71.6 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.3 גרםשומן רווי 15.1 גרם 181.6 גרםכולסטרול 65.5 מ״ג 785.8 מ״גסידן 88.4 מ״ג 1060.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 16.1 מ״גאשלגן 225.4 מ״ג 2705.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 10.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות460
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 459.9 קק״ל 5519.2 קק״לפחמימות 25.6 גרם 306.8 גרםשומן 35.2 גרם 422.7 גרםנתרן 61.5 מ״ג 738.4 מ״גחלבון 6.0 גרם 71.6 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.3 גרםשומן רווי 15.1 גרם 181.6 גרםכולסטרול 65.5 מ״ג 785.8 מ״גסידן 88.4 מ״ג 1060.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 16.1 מ״גאשלגן 225.4 מ״ג 2705.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 10.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 460 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שערות קדאיףטריות או מופשרות לפי הוראות היצרן
-
100 גרם שקדים פרוסים
-
4 כפות אבקת סוכר
-
100 גרם חמאהמומסת
-
1 כוס טחינה גולמית
-
1/2 כוס סילאן
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 כוס שערות חלבה
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את הקדאיף, השקדים, אבקת הסוכר והחמאה המומסת לציפוי מלא של הקדאיף.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- משטחים את הקדאיף בתבנית תנור ואופים כ-10 דקות להזהבה יפה. מצננים לגמרי, מפוררים ושומרים בצד.
- מערבבים בקערה את הטחינה, הסילאן ורבע כוס שמנת מתוקה לתערובת אחידה.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את יתר השמנת והאינסטנט פודינג לקצפת.
- מאחדים את הקצפת עם תערובת הטחינה ושערות החלבה, יוצקים את התערובת לתבניות אישיות ומקפיאים להתייצבות מלאה.
- משחררים את הפרפה מהתבניות, מניחים בצלחות הגשה, מפזרים מעל את הקדאיף והשקדים (ניתן לזלף עוד סילאן) ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את הקדאיף, השקדים, אבקת הסוכר והחמאה המומסת לציפוי מלא של הקדאיף.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- משטחים את הקדאיף בתבנית תנור ואופים כ-10 דקות להזהבה יפה. מצננים לגמרי, מפוררים ושומרים בצד.
- מערבבים בקערה את הטחינה, הסילאן ורבע כוס שמנת מתוקה לתערובת אחידה.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את יתר השמנת והאינסטנט פודינג לקצפת.
- מאחדים את הקצפת עם תערובת הטחינה ושערות החלבה, יוצקים את התערובת לתבניות אישיות ומקפיאים להתייצבות מלאה.
- משחררים את הפרפה מהתבניות, מניחים בצלחות הגשה, מפזרים מעל את הקדאיף והשקדים (ניתן לזלף עוד סילאן) ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן