פרצוף ביצה – ארוחת ערב שילדים אוהבים
איך משכנעים אפילו את הילדים הסרבנים ביותר לאכול? פשוט מאוד! מכינים להם לארוחת ערב פרצוף ביצה, ביצים קשות ממולאות עם קישוטי ירקות
איך משכנעים אפילו את הילדים הסרבנים ביותר לאכול? פשוט מאוד! מכינים להם לארוחת ערב פרצוף ביצה, ביצים קשות ממולאות עם קישוטי ירקות
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 73.6 קק״ל 588.9 קק״לפחמימות 0.6 גרם 4.5 גרםשומן 5.4 גרם 43.1 גרםנתרן 317.3 מ״ג 2538.0 מ״גחלבון 4.6 גרם 37.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרםשומן רווי 1.3 גרם 10.3 גרםכולסטרול 148.6 מ״ג 1188.5 מ״גסידן 20.6 מ״ג 164.7 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 77.8 מ״ג 622.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות74
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 73.6 קק״ל 588.9 קק״לפחמימות 0.6 גרם 4.5 גרםשומן 5.4 גרם 43.1 גרםנתרן 317.3 מ״ג 2538.0 מ״גחלבון 4.6 גרם 37.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרםשומן רווי 1.3 גרם 10.3 גרםכולסטרול 148.6 מ״ג 1188.5 מ״גסידן 20.6 מ״ג 164.7 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 77.8 מ״ג 622.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 74 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 ביצים L
-
1 כף מיונז
-
1/4 כפית חרדל דיז’ון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
קישוט
-
6 זיתים ירוקים קטנים
-
1 פלפל אדום קטן
-
2 גבעולי שמיר
אופן הכנה
- מבשלים ביצים קשות: בסיר קטן שמים את הביצים ומכסים במים. מעלים לרתיחה על אש קטנה, וכשהמים רותחים מחלישים את האש ומבשלים 7 דקות. מסננים ומצננים.
- חוצים את הביצים הקשות לאורכן ומוציאים את החלמונים לקערה. מועכים את החלמונים עם מזלג.
- מוסיפים מיונז וחרדל, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומערבבים לתערובת חלקה.
- בעזרת כפית או שקית זילוף עם צנתר חלק ממלאים את חצאי הביצים במלית.
- חותכים את הזיתים לעיגולים דקים ואת הפלפל למשולשים קטנים. גוזרים את השמיר לענפים קטנים.
- יוצרים פרצוף בכל ביצה.
אופן הכנה
- מבשלים ביצים קשות: בסיר קטן שמים את הביצים ומכסים במים. מעלים לרתיחה על אש קטנה, וכשהמים רותחים מחלישים את האש ומבשלים 7 דקות. מסננים ומצננים.
- חוצים את הביצים הקשות לאורכן ומוציאים את החלמונים לקערה. מועכים את החלמונים עם מזלג.
- מוסיפים מיונז וחרדל, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומערבבים לתערובת חלקה.
- בעזרת כפית או שקית זילוף עם צנתר חלק ממלאים את חצאי הביצים במלית.
- חותכים את הזיתים לעיגולים דקים ואת הפלפל למשולשים קטנים. גוזרים את השמיר לענפים קטנים.
- יוצרים פרצוף בכל ביצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן