-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 335.6 קק״ל 2684.8 קק״לפחמימות 25.5 גרם 204.0 גרםשומן 21.7 גרם 174.0 גרםנתרן 7.5 מ״ג 60.3 מ״גחלבון 4.3 גרם 34.0 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 63.7 גרםשומן רווי 1.3 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.3 מ״ג 114.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 83.8 מ״ג 670.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות336
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 335.6 קק״ל 2684.8 קק״לפחמימות 25.5 גרם 204.0 גרםשומן 21.7 גרם 174.0 גרםנתרן 7.5 מ״ג 60.3 מ״גחלבון 4.3 גרם 34.0 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 63.7 גרםשומן רווי 1.3 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.3 מ״ג 114.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 83.8 מ״ג 670.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.4 מ״גסגור
יש הרבה דרכים להכין שעועית ירוקה, אבל רק דרך אחת תקצור ים של מחמאות! קבלו מתכון מפתיע וזריז של שעועית ירוקה מוקפצת עם שום, סילאן ופקאן קלוי שמוסיף קראנצ’יות מושלמת למרקם הנימוח של השעועית.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 336 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
שעועית
-
6 כפות שמן זית חזק
-
2 שקיות שעועית ירוקה קפואהאו שעועית עדינה, מופשרת על פי הוראות היצרן
-
8 כפות סילאן טבעי
-
1 1/2 כוסות אגוזי פקאןקלויים, קצוצים
-
6 שיני שוםפרוסות
-
לפי הטעם
-
לפי הטעם
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
הגשה
אופן הכנה
- מחממים שמן זית במחבת גדולה ועמוקה ומקפיצים את השעועית 2-3 דקות.
- מוסיפים את הסילאן, אגוזי הפקאן והשום ומקפיצים 2-3 דקות נוספות. מתבלים במלח, פלפל שחור וצ’ילי בנדיבות.
- מפזרים מעל שומשום ומגישים.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
אופן הכנה
- מחממים שמן זית במחבת גדולה ועמוקה ומקפיצים את השעועית 2-3 דקות.
- מוסיפים את הסילאן, אגוזי הפקאן והשום ומקפיצים 2-3 דקות נוספות. מתבלים במלח, פלפל שחור וצ’ילי בנדיבות.
- מפזרים מעל שומשום ומגישים.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
הכנתם את המתכון?
תגובות (12)
ניתן לאכול בטמפרטורת החדר או חובה לאכול חם?
היי רוחלה, ניתן לאכול גם בטמפ’ החדר וגם חם
האם אפשר להקפיא את המאכל לאחר הבישול והתיבול?
היי בתיה, לא מומלץ להקפיא
בישלת את השעועית לפני?
זו שעועית קפואה (שמפשירים), כך שהיא מבושלת
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת שישי בערב
- מארחים
- מתארחים
- מתכוני חגים
- מתכונים בזיל הזול
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים טבעוניים לראש השנה
- מתכונים לראש השנה
- מתכונים לשבת
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- תוספות