חלת בריוש ודבש, גם פרווה וגם טעים! מי היה מאמין?!

לא משנה מה יהיה על שולחן החג תמיד החלה המתוקה תגנוב את ההצגה. עדי קלינגהופר מכינה חלת בריוש ודבש עם ציפוי פריך ומתוק של שקדים וסוכר גבישי
לא משנה מה יהיה על שולחן החג תמיד החלה המתוקה תגנוב את ההצגה. עדי קלינגהופר מכינה חלת בריוש ודבש עם ציפוי פריך ומתוק של שקדים וסוכר גבישי
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    649
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 649.3 קק״ל 5194.5 קק״ל
    פחמימות 77.1 גרם 616.6 גרם
    שומן 30.0 גרם 239.9 גרם
    נתרן 271.3 מ״ג 2170.5 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 139.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 76.4 גרם
    כולסטרול 258.5 מ״ג 2067.8 מ״ג
    סידן 43.2 מ״ג 345.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 184.1 מ״ג 1472.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    649
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 649.3 קק״ל 5194.5 קק״ל
    פחמימות 77.1 גרם 616.6 גרם
    שומן 30.0 גרם 239.9 גרם
    נתרן 271.3 מ״ג 2170.5 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 139.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 76.4 גרם
    כולסטרול 258.5 מ״ג 2067.8 מ״ג
    סידן 43.2 מ״ג 345.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 184.1 מ״ג 1472.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, סוכר ושמרים ומערבבים. מוסיפים ביצים, דבש, מלח ומים. ממשיכים לערבל ותוך כדי מוסיפים את המזולה.
  2. לשים במשך 7 דקות על מהירות איטית, עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  3. מניחים את הבצק בקערה, עוטפים בניילון נצמד או מכסים במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כשעה.
  4. מוציאים את האוויר מהבצק, מעצבים חלה בצורת צמה, מניחים בתבנית ומתפיחים חצי שעה נוספת להכפלת הנפח.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  6. מברישים את החלה בביצה, מפזרים מעט שקדים פרוסים וסוכר גבישי.
  7. אופים כחצי שעה, או עד שהחלה זהובה ואפויה.
  8. ניתן להבריש את החלה שהיא בעודה חמה במעט דבש.

    חלת בריוש ודבש
    חלת בריוש ודבש

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלת בריוש ודבש, גם פרווה וגם טעים! מי היה מאמין?!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    יובל עוז

    הבצק יצא רך – עיסתי ודביק מאוד.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יובל, הבצק אמור לצאת אחיד וחלק. חשוב להיצמד לכמויות המצוינות במתכון. במידת הצורך, להוסיף מעט קמח.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות