טופו ברוטב בוטנים אינדונזי

מנה ראשונה מושלמת מהמזרח הרחוק - טופו ברוטב בוטנים משגע עם קארי אדום וקרם קוקוס. הפתעה טבעונית היישר מהמטבח האינדונזי
מנה ראשונה מושלמת מהמזרח הרחוק - טופו ברוטב בוטנים משגע עם קארי אדום וקרם קוקוס. הפתעה טבעונית היישר מהמטבח האינדונזי
  • עז תלם
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1085
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1084.7 קק״ל 2169.3 קק״ל
    פחמימות 42.4 גרם 84.9 גרם
    שומן 103.6 גרם 207.2 גרם
    נתרן 1580.4 מ״ג 3160.7 מ״ג
    חלבון 13.8 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 60.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 42.5 מ״ג 84.9 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 636.2 מ״ג 1272.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1085
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1084.7 קק״ל 2169.3 קק״ל
    פחמימות 42.4 גרם 84.9 גרם
    שומן 103.6 גרם 207.2 גרם
    נתרן 1580.4 מ״ג 3160.7 מ״ג
    חלבון 13.8 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 60.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 42.5 מ״ג 84.9 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 636.2 מ״ג 1272.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
עז תלם
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופו


אופן הכנה

  1. חותכים את הטופו לפרוסות בעובי 1 ס”מ וטובלים בעדינות בקורנפלור לציפוי מכל הצדדים.
  2. פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
  3. מכינים את הרוטב: שמים את כל הרכיבים, מלבד המים ומיץ הלימון, בסיר קטן. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות מעל חום נמוך.
  4. מכבים את הלהבה ומוסיפים את מים חמים עד שמתקבל מרקם סמיך שאפשר לשפוך. מתבלים במיץ הלימון. טועמים ומוסיפים עוד רוטב סויה או סוכר לפי הטעם.
  5. מחממים במחבת שמן לטיגון רדוד. מטגנים את הטופו 3-4 דקות מכל צד עד הזהבה קלה. מוציאים לנייר סופג.
  6. להגשה, מסדרים 3-5 פרוסות טופו בצלחת הגשה בצורה חופפות. מעל כל מנה יוצקים 3-4 כפות מרוטב הסאטה.
  7. מפזרים את הבצל הירוק ושבבי הצ’ילי ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טופו ברוטב בוטנים אינדונזי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות