סיגרים מדפי אורז במלית ירקות
במקום לטגן בצק סיגרים מכינים סיגרים מדפי אורז במלית ירקות. מנה עשירה וטעימה, ללא גלוטן מוגשת עם רוטב בניחוח אסייתי. מנה ראשונה קלילה וטעימה
במקום לטגן בצק סיגרים מכינים סיגרים מדפי אורז במלית ירקות. מנה עשירה וטעימה, ללא גלוטן מוגשת עם רוטב בניחוח אסייתי. מנה ראשונה קלילה וטעימה
- מורן שטרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 282.1 קק״ל 1410.4 קק״לפחמימות 30.6 גרם 153.0 גרםסוכר 29.9 גרם 149.7 גרםשומן 14.5 גרם 72.5 גרםנתרן 222.6 מ״ג 1113.0 מ״גחלבון 8.2 גרם 40.9 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 16.1 גרםשומן רווי 2.6 גרם 12.8 גרםכולסטרול 59.1 מ״ג 295.4 מ״גסידן 50.7 מ״ג 253.7 מ״גברזל 2.5 מ״ג 12.6 מ״גאשלגן 484.2 מ״ג 2421.2 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 15.5 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה שעהכולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות282
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 282.1 קק״ל 1410.4 קק״לפחמימות 30.6 גרם 153.0 גרםסוכר 29.9 גרם 149.7 גרםשומן 14.5 גרם 72.5 גרםנתרן 222.6 מ״ג 1113.0 מ״גחלבון 8.2 גרם 40.9 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 16.1 גרםשומן רווי 2.6 גרם 12.8 גרםכולסטרול 59.1 מ״ג 295.4 מ״גסידן 50.7 מ״ג 253.7 מ״גברזל 2.5 מ״ג 12.6 מ״גאשלגן 484.2 מ״ג 2421.2 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 15.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה שעה | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 282 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
סיגרים
-
5 דפי אורז קטנים
-
1 אבוקדו קטןחתוך לרצועות
-
1/2 כוס אגוזי קשיו טבעייםמושרים לשעה במים
-
1 חופן פולי סויה (אדממה)
-
1 ביצה Lטרופה
-
1/4 כפית מלח ים אטלנטי
-
1 כף שומשום
-
1 כף קצח
רוטב
-
1/2 כוס רוטב סויהלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1/2 כוס סירופ מייפל
-
1/4 כוס מיץ לייםאו מיץ לימון
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רחצוי לשניים
-
1/3 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 חופן כוסברה
-
1 שן שוםקצוצה
אופן הכנה
- מחממים תנור על תוכנית גריל 180 מעלות.
- טובלים את דפי האורז בצלחת רחבה עם מעט מים, למשך מספר שניות.
- מעבירים בזריזות לקרש חיתוך או משטח עבודה.
- מניחים במרכז הדף רצועת אבוקדו ומשטחים אותה בעדינות בעזרת מזלג.
- טוחנים את הקשיו בבלנדר מוט עם 1/4 כוס מים, מעט מלח ים ועלי הכוסברה, עד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
- יוצרים פס מהממרח לאורך דף האורז בפינה הימנית ועליו מניחים 4 פולי סויה ברווח של 1 ס״מ, אחד מהשני.
- מגלגלים לסגירת דף האורז - מהפינה הימנית, עד לסגירתו, בדיוק כמו שמגלגלים שטיח.
- מברישים בעדינות במעט ביצה ומפזרים קצח ושומשום.
- אופים למשך 10 דקות, ועד להשחמה קלה.
- מכינים את הרוטב: משרים את כל חומרי הרוטב בצנצנת סגורה במקרר לשעתיים לפחות.
- מגישים את הסיגרים עם הרוטב בצלחת כזאת שתתאים ממש.
אופן הכנה
- מחממים תנור על תוכנית גריל 180 מעלות.
- טובלים את דפי האורז בצלחת רחבה עם מעט מים, למשך מספר שניות.
- מעבירים בזריזות לקרש חיתוך או משטח עבודה.
- מניחים במרכז הדף רצועת אבוקדו ומשטחים אותה בעדינות בעזרת מזלג.
- טוחנים את הקשיו בבלנדר מוט עם 1/4 כוס מים, מעט מלח ים ועלי הכוסברה, עד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
- יוצרים פס מהממרח לאורך דף האורז בפינה הימנית ועליו מניחים 4 פולי סויה ברווח של 1 ס״מ, אחד מהשני.
- מגלגלים לסגירת דף האורז - מהפינה הימנית, עד לסגירתו, בדיוק כמו שמגלגלים שטיח.
- מברישים בעדינות במעט ביצה ומפזרים קצח ושומשום.
- אופים למשך 10 דקות, ועד להשחמה קלה.
- מכינים את הרוטב: משרים את כל חומרי הרוטב בצנצנת סגורה במקרר לשעתיים לפחות.
- מגישים את הסיגרים עם הרוטב בצלחת כזאת שתתאים ממש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
האתר לא עונה למה שמתעניינים מגוללת לחיפוש ומקבלת מיליון פרסומות הצעות רכישה שלא ממש שייכים לנושא האתר.אין תגובה לשאלות האתר לא ידידותי!!
היי יהודית, אנא שאלי ונשמח לסייע לך.