סיגרים מדפי אורז במלית ירקות

במקום לטגן בצק סיגרים מכינים סיגרים מדפי אורז במלית ירקות. מנה עשירה וטעימה, ללא גלוטן מוגשת עם רוטב בניחוח אסייתי. מנה ראשונה קלילה וטעימה
במקום לטגן בצק סיגרים מכינים סיגרים מדפי אורז במלית ירקות. מנה עשירה וטעימה, ללא גלוטן מוגשת עם רוטב בניחוח אסייתי. מנה ראשונה קלילה וטעימה
  • מורן שטרום
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    282
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.1 קק״ל 1410.4 קק״ל
    פחמימות 30.6 גרם 153.0 גרם
    סוכר 29.9 גרם 149.7 גרם
    שומן 14.5 גרם 72.5 גרם
    נתרן 222.6 מ״ג 1113.0 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 40.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 59.1 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 50.7 מ״ג 253.7 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 484.2 מ״ג 2421.2 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    282
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.1 קק״ל 1410.4 קק״ל
    פחמימות 30.6 גרם 153.0 גרם
    סוכר 29.9 גרם 149.7 גרם
    שומן 14.5 גרם 72.5 גרם
    נתרן 222.6 מ״ג 1113.0 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 40.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 59.1 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 50.7 מ״ג 253.7 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 484.2 מ״ג 2421.2 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סיגרים

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים תנור על תוכנית גריל 180 מעלות.
  2. טובלים את דפי האורז בצלחת רחבה עם מעט מים, למשך מספר שניות.
  3. מעבירים בזריזות לקרש חיתוך או משטח עבודה.
  4. מניחים במרכז הדף רצועת אבוקדו ומשטחים אותה בעדינות בעזרת מזלג.
  5. טוחנים את הקשיו בבלנדר מוט עם 1/4 כוס מים, מעט מלח ים ועלי הכוסברה, עד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
  6. יוצרים פס מהממרח לאורך דף האורז בפינה הימנית ועליו מניחים 4 פולי סויה ברווח של 1 ס״מ, אחד מהשני.
  7. מגלגלים לסגירת דף האורז - מהפינה הימנית, עד לסגירתו, בדיוק כמו שמגלגלים שטיח.
  8. מברישים בעדינות במעט ביצה ומפזרים קצח ושומשום.
  9. אופים למשך 10 דקות, ועד להשחמה קלה.
  10. מכינים את הרוטב: משרים את כל חומרי הרוטב בצנצנת סגורה במקרר לשעתיים לפחות.
  11. מגישים את הסיגרים עם הרוטב בצלחת כזאת שתתאים ממש.
מפזרים שומשום
מפזרים שומשום
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סיגרים מדפי אורז במלית ירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    יהודית רזניק

    האתר לא עונה למה שמתעניינים מגוללת לחיפוש ומקבלת מיליון פרסומות הצעות רכישה שלא ממש שייכים לנושא האתר.אין תגובה לשאלות האתר לא ידידותי!!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יהודית, אנא שאלי ונשמח לסייע לך.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות