פאי פסטה וגבינות

מחפשים מאפה חלבי שהוא גם טעים אבל גם מרשים? למה שלא תכינו פאי פסטה וגבינות במנות אישיות? מאפה יפהפה, טעים ועשיר שמכינים בקלות
מחפשים מאפה חלבי שהוא גם טעים אבל גם מרשים? למה שלא תכינו פאי פסטה וגבינות במנות אישיות? מאפה יפהפה, טעים ועשיר שמכינים בקלות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    747
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 747.0 קק״ל 2988.2 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 179.9 גרם
    שומן 46.3 גרם 185.2 גרם
    נתרן 1251.0 מ״ג 5003.9 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 143.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 26.9 גרם 107.7 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 769.8 מ״ג
    סידן 574.5 מ״ג 2298.2 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 430.6 מ״ג 1722.3 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    747
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 747.0 קק״ל 2988.2 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 179.9 גרם
    שומן 46.3 גרם 185.2 גרם
    נתרן 1251.0 מ״ג 5003.9 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 143.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 26.9 גרם 107.7 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 769.8 מ״ג
    סידן 574.5 מ״ג 2298.2 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 430.6 מ״ג 1722.3 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פאי פסטה


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה (לא עד הסוף) ומסננים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מכינים את הרויאל: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לאיחוד. שומרים בצד קצת גבינת פרמז’ן.
  4. מסדרים את הפסטה המבושלת בעמידה בצפיפות (כשפתח הצינורות פונה כלפי מעלה) בתוך רינגים אישיים או בתבנית.
  5. יוצקים מעל את הרויאל ומפזרים את יתרת הפרמז’ן.
  6. אופים כ-20 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.
  7. מצננים מעט, מחלצים מהרינג או מהתבנית, מפזרים עגבניות מיובשות ועלי בזיליקום ומגישים מיד.
מבשלים את הפסטה
מבשלים את הפסטה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי פסטה וגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות