פשטידת מקרוני עם גבינות היישר מיוון
ביוונית קוראים לזה פשטיצו - אנה קריספי, סבתא יוונית אמיתית, מפנקת אותנו במתכון של פשטידת מקרוני עם המון גבינות שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול
ביוונית קוראים לזה פשטיצו - אנה קריספי, סבתא יוונית אמיתית, מפנקת אותנו במתכון של פשטידת מקרוני עם המון גבינות שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4264.3 קק״ל 4264.3 קק״לפחמימות 214.6 גרם 214.6 גרםשומן 313.1 גרם 313.1 גרםנתרן 7957.2 מ״ג 7957.2 מ״גחלבון 156.1 גרם 156.1 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 114.8 גרם 114.8 גרםכולסטרול 1601.6 מ״ג 1601.6 מ״גסידן 1780.8 מ״ג 1780.8 מ״גברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 1209.2 מ״ג 1209.2 מ״גאבץ 16.7 מ״ג 16.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4264
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4264.3 קק״ל 4264.3 קק״לפחמימות 214.6 גרם 214.6 גרםשומן 313.1 גרם 313.1 גרםנתרן 7957.2 מ״ג 7957.2 מ״גחלבון 156.1 גרם 156.1 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 114.8 גרם 114.8 גרםכולסטרול 1601.6 מ״ג 1601.6 מ״גסידן 1780.8 מ״ג 1780.8 מ״גברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 1209.2 מ״ג 1209.2 מ״גאבץ 16.7 מ״ג 16.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4264 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם פסטה מקרוני (מס’ 7)
-
4 ביצים L
-
100 גרם חמאה
-
1/2 כוס שמן זית
-
2 כפות קמח לבן
-
1 חבילה גבינה בולגרית 16%
-
1 חבילה גבינת פטה כבשים 5%
שימון תבנית
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים (לא שוטפים במים) ומעבירים לקערה גדולה.
- ממיסים את החמאה.
- בקערה נפרדת מערבבים את כל יתר חומרי המלית.
- מוסיפים לקערת הפסטה את תערובת הביצים והגבינות ומערבבים היטב.
- משמנים את התבנית בשמן זית ומעבירים אליה את תערובת הפסטה והגבינות.
- אופים בתנור החם 45 דקות עד שהמאפה משחים. מגישים חם.
מתכון: אנה קריספי
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים (לא שוטפים במים) ומעבירים לקערה גדולה.
- ממיסים את החמאה.
- בקערה נפרדת מערבבים את כל יתר חומרי המלית.
- מוסיפים לקערת הפסטה את תערובת הביצים והגבינות ומערבבים היטב.
- משמנים את התבנית בשמן זית ומעבירים אליה את תערובת הפסטה והגבינות.
- אופים בתנור החם 45 דקות עד שהמאפה משחים. מגישים חם.
מתכון: אנה קריספי
צילום: אפיק גבאי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן