קיש טבעוני! מפנק ובריא עם ירקות וטופו

קיש טבעוני מבצק פריך במילוי טופו, פרחי ברוקולי, פלפל בתיבול סויה וטחינה, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים! ארוחה קלילה, מזינה ומהירה שמתאימה לכל שעות היום
קיש טבעוני מבצק פריך במילוי טופו, פרחי ברוקולי, פלפל בתיבול סויה וטחינה, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים! ארוחה קלילה, מזינה ומהירה שמתאימה לכל שעות היום
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    356
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.8 קק״ל 2846.2 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 284.0 גרם
    שומן 19.0 גרם 152.3 גרם
    נתרן 483.9 מ״ג 3871.0 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 61.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 1.4 מ״ג 11.3 מ״ג
    סידן 16.8 מ״ג 134.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 145.8 מ״ג 1166.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    356
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.8 קק״ל 2846.2 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 284.0 גרם
    שומן 19.0 גרם 152.3 גרם
    נתרן 483.9 מ״ג 3871.0 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 61.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 1.4 מ״ג 11.3 מ״ג
    סידן 16.8 מ״ג 134.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 145.8 מ״ג 1166.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קלתית

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מסדרים את הבצק בתחתית התבנית, חותכים את הקצוות המיותרים ומחוררים את התחתית בעזרת מזלג.
  3. מכסים את הבצק בנייר אפייה, ממלאים בשעועית יבשה/חומוס או כל משקולת אחרת ואופים 15 דקות עד להתחלת ההזהבה. מוציאים מהתנור.
  4. מגרדים את הטופו חומוס בפומפייה גסה.
  5. מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת על כיריים ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
  6. מוסיפים את הגזר והפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
  7. מוסיפים את הברוקולי, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
  8. מעבירים את הירקות לקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את הטופו חומוס, הטחינה והסויה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  9. מעבירים את המילוי לתוך הקלתית החצי אפויה ומיישרים.
  10. מחזירים את התבנית לתנור ואופים עוד 20-15 דקות, או עד שהקיש זהוב ומוכן.
  11. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קיש טבעוני! מפנק ובריא עם ירקות וטופו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות