רוטב פסטו בזיליקום שמכינים בצ’יק
איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2122.0 קק״ל 2122.0 קק״לפחמימות 16.8 גרם 16.8 גרםשומן 217.5 גרם 217.5 גרםנתרן 3132.9 מ״ג 3132.9 מ״גחלבון 82.3 גרם 82.3 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 8.8 גרםשומן רווי 47.4 גרם 47.4 גרםכולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״גסידן 2344.3 מ״ג 2344.3 מ״גברזל 18.0 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 1688.4 מ״ג 1688.4 מ״גאבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות2122
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2122.0 קק״ל 2122.0 קק״לפחמימות 16.8 גרם 16.8 גרםשומן 217.5 גרם 217.5 גרםנתרן 3132.9 מ״ג 3132.9 מ״גחלבון 82.3 גרם 82.3 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 8.8 גרםשומן רווי 47.4 גרם 47.4 גרםכולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״גסידן 2344.3 מ״ג 2344.3 מ״גברזל 18.0 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 1688.4 מ״ג 1688.4 מ״גאבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 2122 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. שוטפים היטב ומייבשים את עלי הבזיליקום.
- גוררים בספירלייזר בלהב הפומפייה את גבינת הפרמזן. מוציאים את הלהב בסוף השימוש.
- קולים קלות את הצנוברים על מחבת יבשה.
- שמים את השום, המלח וכף משמן הזית בכוס מנת יחיד של 700 מ”ל בוחרים בתכנית DRESSING לערבול קצר.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים עוד קצת.
- מוסיפים את שאר השמן, הגבינה והצנוברים ומעבדים עד שמתקבלת מחית שהיא עדיין גרגירית במקצת. מסירים את הסכינים מהכוס לאחר הערבול.
- מגישים כרוטב, או מאחסנים בצנצנת במקרר, עם שכבת שמן זית למעלה.
אופן הכנה
- מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. שוטפים היטב ומייבשים את עלי הבזיליקום.
- גוררים בספירלייזר בלהב הפומפייה את גבינת הפרמזן. מוציאים את הלהב בסוף השימוש.
- קולים קלות את הצנוברים על מחבת יבשה.
- שמים את השום, המלח וכף משמן הזית בכוס מנת יחיד של 700 מ”ל בוחרים בתכנית DRESSING לערבול קצר.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים עוד קצת.
- מוסיפים את שאר השמן, הגבינה והצנוברים ומעבדים עד שמתקבלת מחית שהיא עדיין גרגירית במקצת. מסירים את הסכינים מהכוס לאחר הערבול.
- מגישים כרוטב, או מאחסנים בצנצנת במקרר, עם שכבת שמן זית למעלה.
הערות
- אפשר לאחסן במגש קוביות הקרח במקפיא, ואז לשלוף כשרוצים, להפשיר במהירות בטמפרטורת החדר ולהשתמש בבישול
הערות
- אפשר לאחסן במגש קוביות הקרח במקפיא, ואז לשלוף כשרוצים, להפשיר במהירות בטמפרטורת החדר ולהשתמש בבישול
Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- בראנץ'
- כריכים
- מעבדי מזון ובלנדרים נינג'ה
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- נינג'ה בעשר דקות
- נינג'ה מעבד מזון 4 ב-1 - CT683
- עולם ה- NINJA
- פיקניק
- צמחוני וטבעוני
- רטבים וממרחים
- תבשילים ביתיים