קיצוץ

מרק בורשט ושיר געגוע לשלכת אדומה
עוד מעט הסתיו

מרק בורשט ושיר געגוע לשלכת אדומה

סבינה ולדמן מכינה מרק בורשט של ילדות, שיש בו את כל מה שהיא אוהבת: צבע משוגע, ירק, פחמימות, קטניות והחלק הכי מפנק - התוספות
סלט רחלי - סלט קינואה בצבעי הקשת. צילום: אפיק גבאי
6:11

“סלט רחלי” – סלט קינואה בצבעי הקשת

סלט עשיר, צבעוני ובעיקר טעים, עם המון ירקות,קינואה ואגוזים שמוסיפים פריכות כיפית. מכינים קערה גדולה שלו ויש לכם ארוחה שלמה
חזה עוף בצ'ימיצ'ורי. צילום: אפיק גבאי
5:24

חזה עוף צלוי בצ’ימיצ’ורי עם ירקות קלויים

נמאס לכם מאותם מתכונים שגרתיים לחזה עוף? קבלו מתכון לחזה עוף ברוטב צ'ימיצ'ורי שמקפיץ אותו לטעמים חדשים, עם ירקות קלויים בצד, לארוחה טעימה ובריאה
סלט סלק צבעוני

סלט סלק צבעוני עם אנדיב וגבינת בושה

תמרה אהרוני מאוהבת בסלקים צבעוניים ומכינה איתם סלט סלק צבעוני. מנה שמחה וצבעונית שמכניסה גיוון ועושר לצלחת וגם פצצת בריאות שכדאי להכניס לתפריט
קציצות דג ברוטב חריף. צילום: אפיק גבאי
5:22

קציצות דג ברוטב חריף

המתכון שהכי דורש חלה טרייה לצידו: קציצות דג בשרניות ועסיסיות ברוטב חריף וממכר. נשמע מסובך? לא תאמינו כמה פשוט להכין את הסיר הטעים הזה
מאפה ספיחה במילוי תרד. צילום: אפיק גבאי
6:27

מאפה ספיחה במילוי תרד

מאפים אישיים מהמטבח הלבנוני, במילוי תרד, גבינות ופיסטוקים. עז תלם מכין את אחד המאפים האהובים עליו, והם אפילו בריאים במיוחד
סלט ניסואז

סלט ניסואז במיוחד ליום האהבה

עידית נרקיס כ״ץ מעדיפה במקום לחגוג את ט״ו באב עם הבן זוג ועם לבבות שוקולד, לחגוג עם כל מי שהיא אוהבת ועם סלט ניסואז בגרסה שלה
בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות. צילום: אפיק גבאי
6:36

בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

מי לא אוהב את הבורקס שהיו מגישים פעם בחתונות, עם מילוי בשר עסיסי ורוטב פטריות נוסטלגי? רחלי קרוט מכינה גרסה ביתית וטעימה בטירוף, שאפשר להגיש בכל ארוחה
עוף ואורז מוקפצים ברוטב סויה ודבש

עוף ואורז מוקפצים ברוטב סויה ודבש

הכינו את הווק: בת חן דיאמנט מלמדת להכין כמו המקצוענים עוף ואורז מוקפצים ברוטב סויה ודבש. מנה אחת שהיא ארוחה שלמה קלה להכנה
מרק חרירה בצ'יק

מרק חרירה בצ’יק

רחלי קרוט מכינה מרק חרירה עשיר, מנחם ומלא בירקות. מדובר באמת בארוחה שלמה, משביעה וסופר טעימה, שכיף להגיש עם פלח לימון בצד ועשבי תיבול טריים מעל.
סרמלה - כרוב ממולא. צילום: אפיק גבאי
6:04

סרמלה – כרוב ממולא בסגנון רומני

כרוב ממולא רומני קלאסי, שמכינים בהתחלה בסיר ואז מעבירים לתנור לצלייה שהופכת אותו לשחום, עסיסי ולכזה שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו
גספצ׳ו - מרק עגבניות קר

גספצ’ו – מרק עגבניות קר

אחרי אינספור נסיונות, תמרה אהרוני חולקת איתנו מתכון מנצח של גספצ׳ו - מרק עגבניות קר עם שני טיפים חשובים לקבלת מרק מושלם. אחרי שתנסו לא תוכלו להכין אחרת
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים