כבישה
איך מכינים חמוצים? המדריך!
לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין את הנשנוש הכי בריא שיש: ירקות מוחמצים. מכינים מראש ושומרים בקירור, מוציאים בכל פעם כשמתחשק נשנוש קליל וטעים
חמוצים יפניים בצ’יק צ’אק
ירקות חמוצים יפניים מושלמים לליווי כל ארוחה ואידיאלים לנשנוש בערב. רצועות כרוב, גזר, כרובית ופלפלים, קל כל כך להכנה בעזרת שקית הזיפר!
0:36
סלט ירוקים וסלמון בפונזו: שילוב מושלם של ירקות ודג נא
מוזמנים? הביאו אתכם את הסלט הזה והתשואות מובטחות. סלט אסייתי מרענן של ירוקים, עם קוביות סלמון נא ומנגו ברוטב פונזו. המלפפונים בו נכבשים בקלות ובמהירות וזה עושה את כל ההבדל!
0:53
לחמניות מאודות וממולאות בפטריות: מומופוקו באן!
הגרסה המודרנית ללחמניות באן המסורתיות היישר ממסעדת מומופוקו בניו יורק - מומופוקו באן, לחמניות מאודות במילוי פטריות עם חמוצים ביתיים
רול דפי אורז עם דג נא, ירקות ופירות טריים
שילוב של מנגו, אבוקדו וסלמון במרינדה בתוך רול מדפי אורז- מעדן אסייתי עם טעם נפלא. רק טובלים ברוטב המיוחד וכבר מרגישים על חוף טרופי
1:33
לימון כבוש של תמרה אהרוני
מתכון קל להכנה של לימון כבוש שמכינים לבד בבית ב-10 דקות עבודה. לימון כבוש מוסיף טעם נהדר ומשדרג כמעט כל תבשיל, סלט או כריך. רק הכינו צנצנת ומלח ובואו נתחיל
6:24
מאיר דנון מגיש: סלמון בכבישה ביתית, כרישה ורוטב עשבים חמצמץ
סלמון בכבישה ביתית, עם כרישות צלויות מתקתקות ורוטב עשבים עשיר שמחמיא לסלמון, עשוי משאלוט, צלפים, טרגון ועוד המון דברים טובים שיוצרים את המנה הראשונה המושלמת
לכבוש ברגע: דג כבוש ביתי
חולים על דגים כבושים? אז זהו, לא חייבים לקנות אותם מוכנים במעדנייה היוקרתית! קבלו מתכון לדג כבוש נהדר בגרסתו הביתית
כבוש או תרכיז מתקתק ללא חומרים משמרים: הכירו את החושחש
מה עושים עם פרי החושחש? שי אייזנר מפתיעה ומכינה עם הפרי המיוחד חושחש כבוש, תוספת מצוינת ומיוחדת לתבשילים שונים ובעיקר לדגים. וגם בונוס שכיף להכין עם הילדים
טיול משפחתי, קיבוץ גלויות, שימור ירקות ואיך מכינים מלפפונים חמוצים?
שי אייזנר בילתה את השבוע האחרון בנסיעה משפחתית לרומניה וחזרה משם מוקסמת מהאותנטיות והפשטות ובעיקר עם רצון עז לשימור ירקות
6:41
סלט שומר עם דג כבוש של משה שגב
מה יותר ישראלי מדג נא עם סלט מרענן? משה שגב מכין סלט שומר עם דג כבוש ב-10 דקות שאפשר להגיש לאורחים בימי הקיץ החמים
סביצ’ה דג עם גרגירי חומוס ופלפל חריף
שי-לי ליפא מכינה סביצ'ה - דגים נאים בכבישה עדינה של מיץ לימון בתוספת גרגירי חומוס, שמן זית, פלפל חריף וכוסברה
לעוד מתכונים