עזבו אתכם אבולעפיה: מתכוני חמץ שחיכינו להם כל החג!

אילו רק היינו יכולים ללכת להצטופף בתור של אבולעפיה! חייבים חמץ ושום קורונה לא תעצור אותנו. מביאים את אבולעפיה אליכם הביתה, חממו תנורים, מחבתות, הפעילו מיקסרים, הפשילו שרוולים! וקדימה! בצקים!

פיתות בצל וזעתר של אלופים, ככה באורגינל, תוצרת בית, חלום!!!

פיתות בצל ופיתות זעתר או בקיצור אבולעפיה אצלכם בבית
קבלו מתכון נפלא, שכולל בתוכו בעצם שניים, של פיתות בצל ופיתות זעתר שאי אפשר להפסיק לאכול. מכינים בצק שמרים ומגוונים בשתי תוספות טעימות
שמרו

 

טוב נו היינו חייבים! אומנם ללא גלוטן, אבל מושלמים כמו עם

פיתות אבולעפיה מתוקות ללא גלוטן
פיתות אבולעפיה מתוקות ללא גלוטן
אסי רוז החליטה שההמנעות מגלוטן לא תמנע ממנה טעמים של ילדות. אחר כמה ניסיונות היא הצליחה להכין פיתות אבולעפיה מתוקות ללא גלוטן. פיתות רכות ומשגעות
שמרו

 

יהודית מורחיים תמיד יודעת מה אנחנו אוהבים! בייגלה ביתי מושלם

בייגלה עם שומשום ושמן זית
בייגלה ביתי עם שומשום ושמן זית שכולם אוהבים
יהודית מורחיים מלמדת כיצד להכין בייגלה עם שומשום ושמן זית. בייגלה קראנצ׳י וטעים שמגישים חם מהתנור. נשאר לכם בייגלה? תכינו ממנו טוסט משגע
שמרו

 

פרעצלים, הכי קלאסי והכי טעים, נשבעים שזה גם לא קשה להכין

פרעצלים קלאסיים של אפרת ליכטנשטט
אפרת ליכטנשטט מלמדת איך להכין פרצעלים רכים וטעימים בטירוף, שלב אחרי שלב. אפשר לנשנש אותם סתם ככה או לעשות מהם כריכים מושלמים
שמרו

 

חשקה נפשכם בפיתה ביתית? אין בעיה קדימה לעבודה!

פיתות במחבת (לאפה ביתית). צילום: שאטרסטוק
פיתות במחבת (לאפה ביתית)
קבלו מתכון נפלא של פיתות במחבת (לאפה ביתית) - מעין לחם ביתי טעים ופשוט להכנה, שבמקום לאפות מכינים במחבת טפלון מבצק שמרים פשוט
שמרו

 

אין אפשר בלי הגוזלמה של מלי מאירוב! לא תאמינו כמה שזה קל והכי טעים!

גוזלמה – המאפה שבגללו כולנו מכירים את מלי מאירוב!
מאפה מושלם בלי התפחה! גוזלמה - מאפה תורכי ממולא בגבינות או בתוספות אחרות שאוהבים. ההכנה פשוטה, ומהירה והבצק יוצא פריך וחלומי
שמרו

 

לחמניות ממולאות שוקולד של תמרה אהרוני ועומר מילר זה בדיוק מה שבא לנו עכשיו

במקום למרוח: לחמניות ממולאות שוקולד של עומר מילר ותמרה אהרוני
לא לילדים בלבד! לחמניות נימוחות ומנחמות ממולאות בשוקולד (או בממרח אחר שאוהבים) שכייף לנשנש בבוקר או בהפסקות ויגרמו למבוגרים להתגעגע לילדות. אזהרה - זה ממכר
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו

 

בריוש רך, נימוח, מתקתק וריחני: טריק של מאיר דנון לבריוש כמו במאפייה צרפתית

בריוש צעד אחר צעד – אם אין חלות או עוגות תאכלו בריוש!
לחמניות בריוש שלא תוכלו לעמוד בפניהן. את הבריוש אופים בקופסת שימורים ריקה שנותנת לו מראה מדוייק ומוסיף לו אפקט מרשים בנוסף לטעם הממכר
שמרו

 

ואיך אפשר בלי בייגל ירושלמי? מתגעגעים? גם אנחנו! ירושלים אצלכם בבית

בייגלה ירושלמי ביתי (צילום: Shutterstock)
ירושלים רחוקה? הכינו בייגלה ירושלמי משגע של ליאור שרף
ליאור שרף במתכון לבייגלה ירושלמי קלאסי פריך בציפוי שומשום ומלח גס. בהכנה פשוטה וזמן אפייה קצר תקבלו בייגלה חם ומנחם מושלם לארוחה קלילה או לנשנוש במהלך היום
שמרו

קטגוריות

תגיות

תגובות (0)

Avatar