לביבות תפוחי אדמה ומנגולד עם רוטב יוגורט לימוני

רצינו לשדרג את הלביבות הקלאסיות ואתם הרווחתם מהשדרוג! מתכון להכנת לביבות תפוחי אדמה עם מנגולד ורוטב יוגורט-נענע-לימון מעולה!
רצינו לשדרג את הלביבות הקלאסיות ואתם הרווחתם מהשדרוג! מתכון להכנת לביבות תפוחי אדמה עם מנגולד ורוטב יוגורט-נענע-לימון מעולה!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 241.7 קק״ל 2900.9 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 209.0 גרם
    שומן 16.6 גרם 198.8 גרם
    נתרן 521.0 מ״ג 6252.3 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 31.0 גרם
    כולסטרול 84.4 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 40.2 מ״ג 482.6 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 293.9 מ״ג 3526.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 241.7 קק״ל 2900.9 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 209.0 גרם
    שומן 16.6 גרם 198.8 גרם
    נתרן 521.0 מ״ג 6252.3 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 31.0 גרם
    כולסטרול 84.4 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 40.2 מ״ג 482.6 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 293.9 מ״ג 3526.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור

מאכלים מטוגנים הם סימן היכר של חנוכה. ככל שמתקרבים יותר לחג, כך תראו ברשת יותר ויותר מתכונים של סופגניות ולביבות. וגם אנחנו כאן עם מתכון מעולה של לביבות תפוחי אדמה ומנגולד שהכי מומלץ להגיש עם רוטב חמצמץ של יוגורט לימוני

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
ניצן סוסיד
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

רוטב יוגורט

טיגון


אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה בישול חלקי וחותכים לקוביות קטנות.
  2. מחממים מעט שמן זית במחבת על כיריים ומטגנים את הבצלים כ-3 דקות עד שהם שקופים. מוסיפים את המנגולד והשום, מערבבים וממשיכים לטגן. מעבירים לקערה, מצננים מעט, מוסיפים את יתר מרכיבי הלביבות ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מחממים בנפרד מחבת עם שמן זית לטיגון חצי עמוק.
  4. יוצרים לביבות בגודל רצוי ומטגנים כ-3 דקות מכל צד להזהבה יפה.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה ושומרים במקרר.
  6. מגישים את הלביבות חמימות עם הרוטב בצד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות תפוחי אדמה ומנגולד עם רוטב יוגורט לימוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מיכל גולדברג

    האם ניתן להחליף את הביצים במרכיב אחר? (לטבעונים)

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לנסות לוותר על הביצים ולהוסיף עוד 2 כפות קמח, לא ניסינו אבל זה אמור לעבוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות