-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.7 קק״ל 2873.2 קק״לפחמימות 17.2 גרם 413.8 גרםשומן 0.9 גרם 21.2 גרםנתרן 12.4 מ״ג 297.2 מ״גחלבון 2.2 גרם 53.4 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.3 גרםשומן רווי 0.3 גרם 7.7 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 49.3 מ״גסידן 28.2 מ״ג 677.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 43.7 מ״ג 1048.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות120
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.7 קק״ל 2873.2 קק״לפחמימות 17.2 גרם 413.8 גרםשומן 0.9 גרם 21.2 גרםנתרן 12.4 מ״ג 297.2 מ״גחלבון 2.2 גרם 53.4 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.3 גרםשומן רווי 0.3 גרם 7.7 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 49.3 מ״גסידן 28.2 מ״ג 677.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 43.7 מ״ג 1048.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 120 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופגניות
-
3 כוסות קמח לבן
-
1 כוס אבקת סוכר
-
1 שקית אבקת אפייה
-
4 כפיות שמרים טריים
-
2 כוסות מים חמים
טיגון עמוק
אופן הכנה
- מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה. מוסיפים את המים החמים ומערבבים לקבלת בצק דביק. מכסים בנייר כסף ומגבת ומעבירים להתפחה של 45 דקות במקום חמים.
- לאחר 45 דקות הבצק אמור להכפיל את נפחו. בעזרת כף/כף גלידה נוציא כמויות קטנות של בלילת בצק ונטגן בשמן שחומם מראש לחום של 160 מעלות - לשם הגנה על הסיר ומניעת לכלוך השתמשנו בנייר אפייה עגול של הנמל. מטגנים עד לקבלת גוון זהוב ויפה מכל הכיוונים.
- ממלאים את הסופגניות בריבת חלב, מומלץ להשתמש במזרק עם פיה גדולה ומתאימה (אם ריבת החלב מעט קשה מומלץ לתת לה חימום קצר במיקרוגל).
- מפזרים אבקת סוכר מלמעלה, ומגישים. בתאבון
אופן הכנה
- מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה. מוסיפים את המים החמים ומערבבים לקבלת בצק דביק. מכסים בנייר כסף ומגבת ומעבירים להתפחה של 45 דקות במקום חמים.
- לאחר 45 דקות הבצק אמור להכפיל את נפחו. בעזרת כף/כף גלידה נוציא כמויות קטנות של בלילת בצק ונטגן בשמן שחומם מראש לחום של 160 מעלות - לשם הגנה על הסיר ומניעת לכלוך השתמשנו בנייר אפייה עגול של הנמל. מטגנים עד לקבלת גוון זהוב ויפה מכל הכיוונים.
- ממלאים את הסופגניות בריבת חלב, מומלץ להשתמש במזרק עם פיה גדולה ומתאימה (אם ריבת החלב מעט קשה מומלץ לתת לה חימום קצר במיקרוגל).
- מפזרים אבקת סוכר מלמעלה, ומגישים. בתאבון
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
לא כתבתם ברימה ל המצרכים את המים
היי הדס, סליחה, זה תוקן, תודה רבה
כמה מים?
היי עליזה, תוקן במתכון