אפונה ירוקה עם נענע

חלי ממן מכינה תוספת מושלמת לכל ארוחה חמה: אפונה ירוקה עם נענע. תוספת משגעת, טעימה ובריאה עם טוויסט רענן שמכינים בקלות ובכמה דקות
חלי ממן מכינה תוספת מושלמת לכל ארוחה חמה: אפונה ירוקה עם נענע. תוספת משגעת, טעימה ובריאה עם טוויסט רענן שמכינים בקלות ובכמה דקות
  • חלי ממן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    21
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 20.8 קק״ל 83.3 קק״ל
    פחמימות 1.4 גרם 5.4 גרם
    שומן 1.4 גרם 5.5 גרם
    נתרן 392.1 מ״ג 1568.5 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 2.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.7 מ״ג 90.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 60.2 מ״ג 240.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    21
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 20.8 קק״ל 83.3 קק״ל
    פחמימות 1.4 גרם 5.4 גרם
    שומן 1.4 גרם 5.5 גרם
    נתרן 392.1 מ״ג 1568.5 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 2.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.7 מ״ג 90.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 60.2 מ״ג 240.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את האפונה עד שהיא מוכנה אך לא רכה מדי.  
  2. מחממים מחבת או ווק עם מעט ספריי שמן או עם שמן זית ומעבירים אליה את האפונה.
  3. מוסיפים את שאר החומרים, מקפיצים בעדינות כשתי דקות, נזהרים לא לשרוף את התבלינים.

 4 כפות גדושות - מנת פחמימה (אם משתמשים באפונה טרייה אפשר להוסיף עוד כף)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אפונה ירוקה עם נענע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות