בננה צלויה עם ממרח שוקולד טחינה ב-5 דקות

איך מכינים קינוח מתוק וטבעוני ב-5 דקות? ישראל אהרוני עם מתכון מקסים לל"ג בעומר, על האש ובכלל - בננה צלויה עם ממרח שוקולד טחינה
איך מכינים קינוח מתוק וטבעוני ב-5 דקות? ישראל אהרוני עם מתכון מקסים לל"ג בעומר, על האש ובכלל - בננה צלויה עם ממרח שוקולד טחינה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    162
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 161.6 קק״ל 969.7 קק״ל
    פחמימות 38.5 גרם 231.2 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.1 גרם
    נתרן 6.1 מ״ג 36.7 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 6.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 71.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 381.9 מ״ג 2291.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    162
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 161.6 קק״ל 969.7 קק״ל
    פחמימות 38.5 גרם 231.2 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.1 גרם
    נתרן 6.1 מ״ג 36.7 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 6.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 71.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 381.9 מ״ג 2291.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קולפים את הבננות וחוצים לאורכן.
  2. מפזרים על צידן החתוך סוכר וקינמון ומדביקים אותם לבננה באמצעות לחיצות עדינות עם מזלג.
  3. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצורבים את הבננות על צידן החתוך עד שהסוכר מתקרמל ומשחים.
  4. מעבירים לצלחות הגשה, מזלפים ממרח שוקולד טחינה ומקשטים בגרנולה ותותים. מגישים מיד.

הערות

  • אפשר להכין את המנה גם על הפלנצ'ה במנגל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בננה צלויה עם ממרח שוקולד טחינה ב-5 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות