בננה צלויה עם ממרח שוקולד טחינה ב-5 דקות

איך מכינים קינוח מתוק וטבעוני ב-5 דקות? ישראל אהרוני עם מתכון מקסים לל"ג בעומר, על האש ובכלל - בננה צלויה עם ממרח שוקולד טחינה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את הבננות וחוצים לאורכן.
  2. מפזרים על צידן החתוך סוכר וקינמון ומדביקים אותם לבננה באמצעות לחיצות עדינות עם מזלג.
  3. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצורבים את הבננות על צידן החתוך עד שהסוכר מתקרמל ומשחים.
  4. מעבירים לצלחות הגשה, מזלפים ממרח שוקולד טחינה ומקשטים בגרנולה ותותים. מגישים מיד.

הערות

  • אפשר להכין את המנה גם על הפלנצ'ה במנגל

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 160.8 קק״ל 964.8 קק״ל
פחמימות 38.3 גרם 229.7 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 6.1 מ״ג 36.5 מ״ג
חלבון 1.0 גרם 6.2 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.6 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 11.8 מ״ג 71.0 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
אשלגן 381.9 מ״ג 2291.6 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody