לאכול בקצב: ארוחת פולד ביף בסגנון קובני

אחת הארוחות הטעימות והכיפיות שיש! בשר אונטריב מפורק בבישול ארוך, במרינדה של אננס, גרידת תפוז וליים ושלל תבלינים, מוגש עם בצל כבוש, טורטיות ומגוון עשבי תיבול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    25

מצרכים

בשר

מרינדה

הגשה

אופן הכנה:

  1. טוחנים את חומרי המרינדה למחית חלקה עם בלנדר מוט.
  2. חותכים את הבשר לקוביות.
  3. מעבירים את הבשר והמרינדה לסיר מביאים לרתיחה ומכסים בנייר אפייה שנגזר בעיגול וברדיד אלומיניום. מבשלים על אש נמוכה או בתנור 3-3.5 שעות עד שהבשר מתרכך וניתן לפורר אותו בקלות עם מזלג.
  4. מפוררים בעדינות את הבשר אל תוך הרוטב ומעבירים לכלי הגשה.
  5. מכינים את הבצל הכבוש: מערבבים את החומץ, המים, הסוכר, המלח והתבלינים ומרתיחים.
  6. פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומשרים יחד כשלושים דקות.
  7. מגישים: מסדרים במרכז השולחן קערה עם הבקר המפורק, צלחת טורטיות, צלחת עלי חסה וקעריות עם: עלי נענע, עלי כוסברה, בצל ירוק, בצל כבוש וצ׳ילי טרי וגם… מיונז איכותי.

    מסדרים במרכז השולחן את כל המרכיבים בקערות. צילום: שניר גואטה
    מסדרים במרכז השולחן את כל המרכיבים בקערות. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 356.0 קק״ל 2135.9 קק״ל
פחמימות 33.3 גרם 200.1 גרם
שומן 22.7 גרם 136.0 גרם
נתרן 1375.4 מ״ג 8252.2 מ״ג
חלבון 2.8 גרם 16.7 גרם
סיבים תזונתיים 4.6 גרם 27.8 גרם
שומן רווי 3.3 גרם 19.7 גרם
כולסטרול 6.9 מ״ג 41.3 מ״ג
סידן 85.9 מ״ג 515.2 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 9.4 מ״ג
אשלגן 293.6 מ״ג 1761.7 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody