ארוחת ערב מושלמת – לביבות קינואה וירקות בקלי קלות
לא רק לחנוכה - זהר לוסטיגר-בשן מכינה לביבות קינואה וירקות שנחטפות ישר מהמחבת. מטגנים עם תרסיס שמן ונהנים ממנה צמחונית במינימום רגשות אשם
לא רק לחנוכה - זהר לוסטיגר-בשן מכינה לביבות קינואה וירקות שנחטפות ישר מהמחבת. מטגנים עם תרסיס שמן ונהנים ממנה צמחונית במינימום רגשות אשם
- זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 359.6 קק״ל 1438.5 קק״לפחמימות 50.8 גרם 203.4 גרםשומן 8.8 גרם 35.3 גרםנתרן 1224.8 מ״ג 4899.4 מ״גחלבון 17.3 גרם 69.3 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 34.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.5 גרםכולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״גסידן 115.9 מ״ג 463.8 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 626.7 מ״ג 2506.8 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות360
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 359.6 קק״ל 1438.5 קק״לפחמימות 50.8 גרם 203.4 גרםשומן 8.8 גרם 35.3 גרםנתרן 1224.8 מ״ג 4899.4 מ״גחלבון 17.3 גרם 69.3 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 34.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.5 גרםכולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״גסידן 115.9 מ״ג 463.8 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 626.7 מ״ג 2506.8 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 360 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס קינואה
-
2 כוסות מים
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית תבלין כוסברה טחון
-
3 ביצים L
-
2 כוסות גרגירי תירס
-
1 בצל בינוני
-
2 קישואים בינוניים
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1/2 צרור עירית
-
1 כוס פירורי לחם
אופן הכנה
- משמנים סיר באמצעות תרסיס שמן זית, מוסיפים את הקינואה ומערבבים מעט.
- מוסיפים את התירס, המים, הכמון, הכוסברה הטחונה, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות.
- מגררים את הבצל והקישואים בפומפייה לקערה גדולה.
- קוצצים את הפטרוזיליה והעירית ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את הביצים, הקינואה המבושלת, התירס ופירורי הלחם ומערבבים.
- משמנים מחבת בתרסיס שמן זית. יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, עד ששני הצדדים זהובים.
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- משמנים סיר באמצעות תרסיס שמן זית, מוסיפים את הקינואה ומערבבים מעט.
- מוסיפים את התירס, המים, הכמון, הכוסברה הטחונה, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות.
- מגררים את הבצל והקישואים בפומפייה לקערה גדולה.
- קוצצים את הפטרוזיליה והעירית ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את הביצים, הקינואה המבושלת, התירס ופירורי הלחם ומערבבים.
- משמנים מחבת בתרסיס שמן זית. יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, עד ששני הצדדים זהובים.
צילום: אפיק גבאי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות