רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

ניוקי א-לה רומנה טבעוני: כמו משפחה איטלקית מודרנית

מי אמר שאי אפשר להכין ניוקי א-לה רומנה טבעוני? בעזרת סויה לבישול מקבלים את המנה המפורסמת טבעונית ופרווה, עם תרד כמו בוורסיה המקורית הטוסקנית
מי אמר שאי אפשר להכין ניוקי א-לה רומנה טבעוני? בעזרת סויה לבישול מקבלים את המנה המפורסמת טבעונית ופרווה, עם תרד כמו בוורסיה המקורית הטוסקנית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    493
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 493.1 קק״ל 1972.5 קק״ל
    פחמימות 61.9 גרם 247.6 גרם
    שומן 23.4 גרם 93.7 גרם
    נתרן 1857.5 מ״ג 7430.1 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 32.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 52.9 מ״ג 211.4 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 974.3 מ״ג 3897.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    493
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 493.1 קק״ל 1972.5 קק״ל
    פחמימות 61.9 גרם 247.6 גרם
    שומן 23.4 גרם 93.7 גרם
    נתרן 1857.5 מ״ג 7430.1 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 32.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 52.9 מ״ג 211.4 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 974.3 מ״ג 3897.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור

ניוקי הוא מנה מסורתית ותיקה במשפחות האיטלקיות ויש לו המון גרסאות. ניוקי א-לה רומנה משולב עם תרד נפוץ במיוחד בטוסקנה, והפעם בגרסה הטבעונית בלי שמנת, בלי חמאה, אבל עם רעיון אחר.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה  


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר גדול ורחב.
  2. מטגנים את הבצל והשום תוך כדי ערבוב במשך כ-4 דקות להזהבה קלה.
  3. מכניסים את העגבניות המיובשות הקצוצות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד דקה.

    ניוקי א-לה רומנה טבעוני 1
    מוסיפים למחבת גם את הסויה לבישול

  4. מוסיפים גם את הסויה לבישול.
  5. מתבלים במלח, פלפל שחור וסוכר, מערבבים ומביאים את הרוטב לסף רתיחה.
  6. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את עלי התרד, מערבבים ומבשלים במשך 2 דקות נוספות.

    ניוקי א-לה רומנה טבעוני 2
    מוסיפים את הניוקי לרוטב ומערבבים

  7. מסננים את הניוקי המבושל.
  8. מוסיפים את הניוקי לרוטב ומערבבים היטב לכיסוי מלא.
  9. מפזרים עלי בזיליקום ומגישים.

    ניוקי א-לה רומנה טבעוני 5
    ניוקי א-לה רומנה טבעוני. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות