סלט אבוקדו קל להכנה של שגב

משה שגב עם סלט אבוקדו ברבע שעה! עם טורטיות מטוגנות שכיף להגיש כנשנוש לפני הארוחה, ועם תוספת של מנגו משדרגת את הסלט עם ביס מתוק
משה שגב עם סלט אבוקדו ברבע שעה! עם טורטיות מטוגנות שכיף להגיש כנשנוש לפני הארוחה, ועם תוספת של מנגו משדרגת את הסלט עם ביס מתוק
  • משה שגב
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    3645
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3645.4 קק״ל 10936.3 קק״ל
    פחמימות 43.7 גרם 131.2 גרם
    שומן 386.3 גרם 1158.8 גרם
    נתרן 597.4 מ״ג 1792.3 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 26.2 גרם
    סיבים תזונתיים 21.5 גרם 64.4 גרם
    שומן רווי 30.1 גרם 90.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 142.2 מ״ג 426.6 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 1789.9 מ״ג 5369.8 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    3645
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3645.4 קק״ל 10936.3 קק״ל
    פחמימות 43.7 גרם 131.2 גרם
    שומן 386.3 גרם 1158.8 גרם
    נתרן 597.4 מ״ג 1792.3 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 26.2 גרם
    סיבים תזונתיים 21.5 גרם 64.4 גרם
    שומן רווי 30.1 גרם 90.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 142.2 מ״ג 426.6 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 1789.9 מ״ג 5369.8 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור

שגב מגיש לכם סלט אבוקדו שונה ומשגע, המשלב בין מתוק ומלוח. סלט אבוקדו קל להכנה, שכולל גם נאצ’וס ומציע טוויסט בצורת מנגו. סלט אבוקדו מיוחד, ממש לא כמו שכבר טעמתם!

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
משה שגב
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. קולפים ומגלענים את האבוקדו וחותכים לרצועות.
  2. חותכים את הבצל הירוק לאלכסונים.
  3. חותכים את המנגו, הבצל, הגמבה והשומר לרצועות דקיקות.
  4. מניחים את כל רכיבי סלט האבוקדו בקערה ומערבבים בעדינות. משאירים בצד.
  5. בקערית קטנה טורפים את כל רכיבי הרוטב.
  6. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומעבירים לצלחות הגשה.
  7. הכנת הנאצ’וס: חותכים את הטורטיות למשולשים.
  8. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הטורטיות עד לקבלת נאצ’וס פריכים ושחומים. מוציאים לנייר סופג, מגישים לצד הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט אבוקדו קל להכנה של שגב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    מרגלית עמרני

    וואאוו…ניראה פשוט מושלם!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות