רקע דוד משה

שגב משתגע: סלט אבוקדו עם טורטיות מטוגנות

סוף כל סוף האבוקדו הבשיל? משה שגב מכין סלט אבוקדו עם טורטיות מטוגנות שכיף להגיש כנשנוש לפני הארוחה. תוספת של מנגו משדרגת את הסלט עם ביס מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

סלט

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. קולפים ומגלענים את האבוקדו וחותכים לרצועות.
  2. חותכים את הבצל הירוק לאלכסונים.
  3. חותכים את המנגו, הבצל, הגמבה והשומר לרצועות דקיקות.
  4. מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה ומערבבים בעדינות. משאירים בצד.
  5. בקערית קטנה טורפים את כל רכיבי הרוטב.
  6. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומעבירים לצלחות הגשה.
  7. חותכים את הטורטיות למשולשים.
  8. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הטורטיות עד לקבלת נאצ’וס פריכים ושחומים. מוציאים לנייר סופג, מגישים לצד הסלט.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 698.8 קק״ל 2096.3 קק״ל
פחמימות 43.7 גרם 131.2 גרם
שומן 52.9 גרם 158.8 גרם
נתרן 597.4 מ״ג 1792.3 מ״ג
חלבון 8.7 גרם 26.2 גרם
סיבים תזונתיים 21.5 גרם 64.4 גרם
שומן רווי 6.8 גרם 20.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 142.2 מ״ג 426.6 מ״ג
ברזל 3.3 מ״ג 9.8 מ״ג
אשלגן 1789.9 מ״ג 5369.8 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar