
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים14
מצרכים
אופן הכנה
- קולפים ומגלענים את האבוקדו וחותכים לרצועות.
- חותכים את הבצל הירוק לאלכסונים.
- חותכים את המנגו, הבצל, הגמבה והשומר לרצועות דקיקות.
- מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה ומערבבים בעדינות. משאירים בצד.
- בקערית קטנה טורפים את כל רכיבי הרוטב.
- יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומעבירים לצלחות הגשה.
- חותכים את הטורטיות למשולשים.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הטורטיות עד לקבלת נאצ’וס פריכים ושחומים. מוציאים לנייר סופג, מגישים לצד הסלט.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
3
מנות
קלוריות
698.8
קק״ל
2096.3
קק״ל
פחמימות
43.7
גרם
131.2
גרם
שומן
52.9
גרם
158.8
גרם
נתרן
597.4
מ״ג
1792.3
מ״ג
חלבון
8.7
גרם
26.2
גרם
סיבים תזונתיים
21.5
גרם
64.4
גרם
שומן רווי
6.8
גרם
20.4
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
142.2
מ״ג
426.6
מ״ג
ברזל
3.3
מ״ג
9.8
מ״ג
אשלגן
1789.9
מ״ג
5369.8
מ״ג
אבץ
2.6
מ״ג
7.7
מ״ג
תגובה אחת
וואאוו…ניראה פשוט מושלם!