רקע דוד משה

שגב משתגע: סלט אבוקדו עם טורטיות מטוגנות

סוף כל סוף האבוקדו הבשיל? משה שגב מכין סלט אבוקדו עם טורטיות מטוגנות שכיף להגיש כנשנוש לפני הארוחה. תוספת של מנגו משדרגת את הסלט עם ביס מתוק
סוף כל סוף האבוקדו הבשיל? משה שגב מכין סלט אבוקדו עם טורטיות מטוגנות שכיף להגיש כנשנוש לפני הארוחה. תוספת של מנגו משדרגת את הסלט עם ביס מתוק
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    699
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 698.8 קק״ל 2096.3 קק״ל
    פחמימות 43.7 גרם 131.2 גרם
    שומן 52.9 גרם 158.8 גרם
    נתרן 597.4 מ״ג 1792.3 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 26.2 גרם
    סיבים תזונתיים 21.5 גרם 64.4 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 142.2 מ״ג 426.6 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 1789.9 מ״ג 5369.8 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    699
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 698.8 קק״ל 2096.3 קק״ל
    פחמימות 43.7 גרם 131.2 גרם
    שומן 52.9 גרם 158.8 גרם
    נתרן 597.4 מ״ג 1792.3 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 26.2 גרם
    סיבים תזונתיים 21.5 גרם 64.4 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 142.2 מ״ג 426.6 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 1789.9 מ״ג 5369.8 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור

שגב מגיש לכם סלט אבוקדו שונה ומשגע, המשלב בין מתוק ומלוח, בין אבוקדו, מנגו וטורטיות.

למרות שהמנגו נתפס בעיניי רבים כפרי המתאים לקינוח, הוא משתלב נפלא גם בסלטים.

המתיקות של המנגו מקבלת טוויסט נפלא, כשהיא פוגשת חריפות של צ’ילי ובצל, חמיצות של לימון וטעמים מנוגדים נוספים.

השילוב בין אבוקדו ומנגו, יוצר סלט אבוקדו קייצי, מרענן ובריא. זה סלט מפתיע, טרופי ומושלם לכל אירוע: לארוחת בוקר, ערב, ארוחת חג, ארוחת שישי, לבראנץ’, לפיקניק ועוד. הטורטיות הופכות את הסלט גם למשביע. הכוסברה מקפיצה את כל הטעמים והופכת אותו למושלם. אם אתם לא אוהבים שומר, אתם כמובן יכולים לוותר.

מומלץ לא להשתמש במנגו מתוק או בשל מדי, כדאי לחפש מנגו מעט קשה ולא מתוק מדי.

הסלט הזה יוצא צבעוני במיוחד. הוא עשיר בוויטמינים כמו A ו-C. יש בו סיבים תזונתיים והוא פשוט יגנוב את ההצגה בארוחה.

כל התענוג הזה ייקח לכם 20 דקות הכנה בסך הכל. הכי שווה שיש.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. קולפים ומגלענים את האבוקדו וחותכים לרצועות.
  2. חותכים את הבצל הירוק לאלכסונים.
  3. חותכים את המנגו, הבצל, הגמבה והשומר לרצועות דקיקות.
  4. מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה ומערבבים בעדינות. משאירים בצד.
  5. בקערית קטנה טורפים את כל רכיבי הרוטב.
  6. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומעבירים לצלחות הגשה.
  7. חותכים את הטורטיות למשולשים.
  8. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הטורטיות עד לקבלת נאצ’וס פריכים ושחומים. מוציאים לנייר סופג, מגישים לצד הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שגב משתגע: סלט אבוקדו עם טורטיות מטוגנות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    מרגלית עמרני

    וואאוו…ניראה פשוט מושלם!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות