הכי נטפליקסי שלנו – סלט קוריאני עם מנגו וקיווי

סלט אסייתי-קוריאני צבעוני ומענג עם סטיקי רייס ושילוב טעמים מהפנט של פטריות, דלעת צרובה, טופו קריספי, מנגו וקיווי
סלט אסייתי-קוריאני צבעוני ומענג עם סטיקי רייס ושילוב טעמים מהפנט של פטריות, דלעת צרובה, טופו קריספי, מנגו וקיווי
  • שירי עמית
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    473
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 472.8 קק״ל 945.6 קק״ל
    פחמימות 47.8 גרם 95.7 גרם
    שומן 27.7 גרם 55.4 גרם
    נתרן 23.1 מ״ג 46.3 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 16.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.7 מ״ג 47.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 279.9 מ״ג 559.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    473
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 472.8 קק״ל 945.6 קק״ל
    פחמימות 47.8 גרם 95.7 גרם
    שומן 27.7 גרם 55.4 גרם
    נתרן 23.1 מ״ג 46.3 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 16.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.7 מ״ג 47.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 279.9 מ״ג 559.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

  • 1 חבילה טופו
    קובייה שלמה חתוכה לקוביות

מרינדה

סלט

רוטב

עיטור


אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל חומרי המרינדה ומשרים בתוכה את את קוביות הטופו למשך שעה במקרר, אפשר גם לילה שלם.
  2. חולטים את קוביות הדלעת בסיר קטן עם מים רותחים במשך 10-15 דקות, עד לריכוך קל.
  3. צורבים קל במחבת את פרוסות הפטריות עם שמן זית ומעט מלח.
  4. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות בתוכנית טורבו.
  5. מסדרים בתבנית תנור את קוביות הטופו שהושרו במרינדה.
  6. מסדרים בתבנית גם את קוביות הדלעת החלוטות ומושחים אותן באותה המרינדה.
  7. אופים בתנור במשך 25-30 דקות.
  8. בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית קטנה ושומרים בצד.
  9. מרכיבים את הסלט: בצלחת שטוחה וגדולה עורמים ערימה יפה של סטיקי רייס במרכז.
  10. מסביב לסטיקי רייס מסדרים את קוביות המנגו, קוביות הקיווי, האצות והפטריות הצרובות.
  11. מוציאים מהתנור את קוביות הטופו הקריספיות וקוביות הדלעת ומוסיפים גם אותן לצלחת.
  12. מעטרים בבזיליקום ומגישים.

    סלט אסייתי-קוריאני 2
    סלט אסייתי-קוריאני. צילום: שירי עמית

הערות

  • ניתן לסדר מנות מהסלט המוכן על צ'יפס אצות קריספי, משדרג מאוד!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי נטפליקסי שלנו – סלט קוריאני עם מנגו וקיווי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לואיס, זה סלט קוריאני עם אדפטציות ישראליות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות