סלט חסה, גבינה כחולה ורימונים

מחפשים סלט מיוחד, טעים ולא שגרתי? זהר לוסטיגר בשן מכינה סלט חסה, גבינה כחולה ורימונים שמגישים עם רוטב בלסמי ואגוזי פקאן קלויים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים גס את החסה, ארוגולה וכוסברה.
  2. במחבת יבשה קולים את הפקאן כ-30 שניות או עד שעולה ניחוח של קלייה.
  3. מכבים את הלהבה ומוסיפים 2 כפות סירופ מייפל, מערבבים.
  4. מכינים את הסלט: מערבבים את חומרי הסלט בקערה, מפוררים פנימה את הגבינה.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים את הרכיבים בקערית או מנערים בצנצנת.
  6. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים עם הפקאנים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 265.6 קק״ל 1062.2 קק״ל
פחמימות 9.7 גרם 38.6 גרם
שומן 23.3 גרם 93.0 גרם
נתרן 373.7 מ״ג 1494.6 מ״ג
חלבון 5.4 גרם 21.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרם
שומן רווי 4.2 גרם 16.8 גרם
כולסטרול 9.4 מ״ג 37.5 מ״ג
סידן 122.8 מ״ג 491.3 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 188.3 מ״ג 753.0 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody