סלט יווני אמיתי

מתחשק לכם לאכול סלט יווני? תכינו אותו כמו שצריך! שי-לי ליפא עם הירקות הטריים שחתוכים גס והתיבול המדויק לסלט ים תיכוני ססגוני ושמח
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים כל עגבנייה ל8 פלחים.
  2. חותכים מלפפונים לטבעות דקות.
  3. חותכים פלפלים לרצועות דקות.
  4. חותכים בצל סגול לעיגולים דקים.
  5. קוצצים גס פטרוזיליה.
  6. מניחים עגבניות, מלפפונים, פלפלים ובצל בצלחת הגשה.
  7. מפזרים מעל פטה, זיתים, פטרוזיליה ואורגנו. מזלפים שמן זית וחומץ ומתבלים במלח ופלפל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 188.0 קק״ל 1127.8 קק״ל
פחמימות 209.1 גרם 1254.6 גרם
שומן 13.7 גרם 81.9 גרם
נתרן 991.6 מ״ג 5949.5 מ״ג
חלבון 6.3 גרם 37.8 גרם
סיבים תזונתיים 3.5 גרם 20.8 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 11.0 גרם
כולסטרול 3.0 מ״ג 18.0 מ״ג
סידן 106.3 מ״ג 637.9 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 12.3 מ״ג
אשלגן 557.9 מ״ג 3347.7 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody