סלט סינטה תאילנדי: שילוב של צבע, טעם ופריכות

סלט שמח וצבעוני מהמטבח התאילנדי, בתוספת סינטה שהופכת את החגיגה לארוחה מלאה. ירקות פריכים, רוטב אסייתי ונגיעות חריף שמקפיצות את הטעמים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

סלט

רוטב

אופן הכנה

  1. על מחבת לוהטת עם מעט שמן זית צורבים את נתח הסינטה במשך כ-4 דקות מכל צד, למידת עשייה מדיום.
  2. מניחים את הנתח להצטנן במשך כ-10 דקות.
  3. פורסים את נתח הסינטה הקר לנתחים דקים.
  4. בקערת הגשה מסדרים יפה את הירקות ומניחים מעליהם את נתחי הסינטה הפרוסים.
  5. מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב ושופכים מעל הסלט.
  6. מגישים מיד.

    סלט סינטה תאילנדי 2
    הפתעה תאילנדית בצלחת שלכם! צילום: רותם ליברזון

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1014.4 קק״ל 2028.9 קק״ל
פחמימות 730.7 גרם 1461.3 גרם
שומן 732.3 גרם 1464.5 גרם
נתרן 1677.2 מ״ג 3354.4 מ״ג
חלבון 755.6 גרם 1511.2 גרם
סיבים תזונתיים 721.6 גרם 1443.1 גרם
שומן רווי 722.4 גרם 1444.8 גרם
כולסטרול 728.0 מ״ג 1456.0 מ״ג
סידן 776.4 מ״ג 1552.7 מ״ג
ברזל 722.8 מ״ג 1445.6 מ״ג
אשלגן 1157.5 מ״ג 2315.0 מ״ג
אבץ 722.1 מ״ג 1444.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar