סלט פסטה עם טופו וירקות

אביב משה מכין מנת פסטה ים תיכונית עם שפע ירקות ירוקים ובריאים - סלט פסטה עם טופו וירקות. מכינים בקלי קלות ומגישים באהבה בארוחה משפחתית
אביב משה מכין מנת פסטה ים תיכונית עם שפע ירקות ירוקים ובריאים - סלט פסטה עם טופו וירקות. מכינים בקלי קלות ומגישים באהבה בארוחה משפחתית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    759
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 759.4 קק״ל 3796.8 קק״ל
    פחמימות 476.2 גרם 2380.8 גרם
    שומן 34.3 גרם 171.4 גרם
    נתרן 681.0 מ״ג 3404.9 מ״ג
    חלבון 22.9 גרם 114.6 גרם
    סיבים תזונתיים 17.9 גרם 89.4 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 17.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 127.9 מ״ג 639.3 מ״ג
    ברזל 8.0 מ״ג 39.8 מ״ג
    אשלגן 954.7 מ״ג 4773.3 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 18.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    759
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 759.4 קק״ל 3796.8 קק״ל
    פחמימות 476.2 גרם 2380.8 גרם
    שומן 34.3 גרם 171.4 גרם
    נתרן 681.0 מ״ג 3404.9 מ״ג
    חלבון 22.9 גרם 114.6 גרם
    סיבים תזונתיים 17.9 גרם 89.4 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 17.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 127.9 מ״ג 639.3 מ״ג
    ברזל 8.0 מ״ג 39.8 מ״ג
    אשלגן 954.7 מ״ג 4773.3 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 18.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם מעט שמן זית למניעת הידבקות ושומרים בצד.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות. קולים את הפלפלים האדומים בתנור החם כ-20 דקות, מוציאים ומצננים, קולפים וחותכים לרצועות. מעבירים לקערת הפסטה.
  3. חותכים לרצועות את העגבניות המיובשות ומעבירים לקערת הפסטה.
  4. חותכים לטבעות את לבבות הדקל וחוצים את זיתי הקלמטה. מעבירים לקערת הפסטה.
  5. מרתיחים שפע מים עם מלח בסיר גדול וחולטים את עלי הקייל במשך דקה. מסננים וקוצצים דק. מעבירים לקערת הפסטה.
  6. קוצצים דק את פלפל השיפקה, הסלרי, הפטרוזיליה, התרד והבצל הסגול ומעבירים לקערת הפסטה.
  7. במחבת מחממים מעט שמן זית. חותכים את הטופו לקוביות ומוסיפים למחבת עם השומשום והתבלינים ומטגנים 2 דקות. מעבירים לקערת הפסטה.
  8. מוסיפים את הגרעינים והאגוזים, שמן הזית, מיץ הלימון והמלח, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

 

מתכון: אביב משה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פסטה עם טופו וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות