סלט פסטה עם טופו וירקות

אביב משה מכין מנת פסטה ים תיכונית עם שפע ירקות ירוקים ובריאים - סלט פסטה עם טופו וירקות. מכינים בקלי קלות ומגישים באהבה בארוחה משפחתית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    25

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם מעט שמן זית למניעת הידבקות ושומרים בצד.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות. קולים את הפלפלים האדומים בתנור החם כ-20 דקות, מוציאים ומצננים, קולפים וחותכים לרצועות. מעבירים לקערת הפסטה.
  3. חותכים לרצועות את העגבניות המיובשות ומעבירים לקערת הפסטה.
  4. חותכים לטבעות את לבבות הדקל וחוצים את זיתי הקלמטה. מעבירים לקערת הפסטה.
  5. מרתיחים שפע מים עם מלח בסיר גדול וחולטים את עלי הקייל במשך דקה. מסננים וקוצצים דק. מעבירים לקערת הפסטה.
  6. קוצצים דק את פלפל השיפקה, הסלרי, הפטרוזיליה, התרד והבצל הסגול ומעבירים לקערת הפסטה.
  7. במחבת מחממים מעט שמן זית. חותכים את הטופו לקוביות ומוסיפים למחבת עם השומשום והתבלינים ומטגנים 2 דקות. מעבירים לקערת הפסטה.
  8. מוסיפים את הגרעינים והאגוזים, שמן הזית, מיץ הלימון והמלח, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

 

מתכון: אביב משה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 741.1 קק״ל 3705.3 קק״ל
פחמימות 473.6 גרם 2367.8 גרם
שומן 39.9 גרם 199.6 גרם
נתרן 607.8 מ״ג 3038.9 מ״ג
חלבון 22.2 גרם 111.2 גרם
סיבים תזונתיים 15.0 גרם 75.1 גרם
שומן רווי 4.3 גרם 21.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 200.5 מ״ג 1002.7 מ״ג
ברזל 8.1 מ״ג 40.4 מ״ג
אשלגן 990.5 מ״ג 4952.5 מ״ג
אבץ 3.8 מ״ג 18.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody