סלט פפאיה ירוקה ברוטב אסיאתי

שי-לי ליפא מכינה את הסלט הכי פופולרי במטבח התאילנדי: סלט פפאיה ירוקה עם שעועית, עגבניות שרי ורוטב אסייתי חריף וממכר
שי-לי ליפא מכינה את הסלט הכי פופולרי במטבח התאילנדי: סלט פפאיה ירוקה עם שעועית, עגבניות שרי ורוטב אסייתי חריף וממכר
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.2 קק״ל 451.3 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 97.9 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.8 גרם
    נתרן 1026.2 מ״ג 6157.5 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 14.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.1 מ״ג 108.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 185.5 מ״ג 1113.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.2 קק״ל 451.3 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 97.9 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.8 גרם
    נתרן 1026.2 מ״ג 6157.5 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 14.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.1 מ״ג 108.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 185.5 מ״ג 1113.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הפפאיה לגפרורים, מומלץ בעזרת מנדולינה. חותכים את השעועית למקטעים באורך 4 ס”מ. חוצים את העגבניות לאורכן. קוצצים גס את אפונת הוואסבי.
  2. מועכים את השום, הצ’ילי והסוכר במכתש ועלי, או בקערת נירוסטה בעזרת מערוך.
  3. מוסיפים את הפפאיה והשעועית ומועכים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות, רוטב הדגים ומיץ הליים ומערבבים עם הידיים תוך כדי מעיכת וסחיטת הפפאיה.
  4. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את אפונת הוואסבי ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פפאיה ירוקה ברוטב אסיאתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נירוסטה

    הכי אהבתי את “למעוך בקערת נירוסטה בעזרת מערוך” שברור שמי שכתב את זה לא יודע מה זה נירוסטה, מה זה קערה ומה זה מערוך. כלומר – הזוי במקרה הטוב ואת המקרה הרע אני מוותרת עליו

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, הכוונה היא למעוך בקערה בעזרת מערוך- כמו עלי ומכתש, למי שאין 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות