סלט פפאיה ירוקה ברוטב אסיאתי

שי-לי ליפא מכינה את הסלט הכי פופולרי במטבח התאילנדי: סלט פפאיה ירוקה עם שעועית, עגבניות שרי ורוטב אסייתי חריף וממכר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הפפאיה לגפרורים, מומלץ בעזרת מנדולינה. חותכים את השעועית למקטעים באורך 4 ס”מ. חוצים את העגבניות לאורכן. קוצצים גס את אפונת הוואסבי.
  2. מועכים את השום, הצ’ילי והסוכר במכתש ועלי, או בקערת נירוסטה בעזרת מערוך.
  3. מוסיפים את הפפאיה והשעועית ומועכים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות, רוטב הדגים ומיץ הליים ומערבבים עם הידיים תוך כדי מעיכת וסחיטת הפפאיה.
  4. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את אפונת הוואסבי ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 75.2 קק״ל 451.3 קק״ל
פחמימות 16.3 גרם 97.8 גרם
שומן 0.3 גרם 1.6 גרם
נתרן 1026.2 מ״ג 6157.3 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 14.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.9 גרם
שומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 24.5 מ״ג 146.8 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
אשלגן 199.8 מ״ג 1198.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody