סלט שעועית ירוקה ובשר טחון של אהרוני

ישראל אהרוני מקפיץ לכם ארוחת צהריים קלילה ב-10 דקות - סלט שעועית ירוקה ובשר טחון שאפשר לאכול חם או קר. מנה קלילה ובריאה מהמטבח האסיאתי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים את השום, הג’ינג’ר והבצל הירוק.
  2. מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים מעט מלח וחולטים את השעועית הירוקה ואת אפונת השלג 2 דקות. מסננים.
  3. מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בה את השום והג’ינג’ר.
  4. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד להשחמה.
  5. מוסיפים את הסויה, התבלינים ושמן השומשום ומערבבים.
  6. מוסיפים את השעועית החלוטה וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
  7. מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים.

הערות

  • אפשר להשתמש בשעועית ירוקה טרייה או בשעועית ירוקה קפואה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 509.4 קק״ל 1018.8 קק״ל
פחמימות 20.9 גרם 41.8 גרם
שומן 32.7 גרם 65.4 גרם
נתרן 1029.1 מ״ג 2058.3 מ״ג
חלבון 35.3 גרם 70.6 גרם
סיבים תזונתיים 7.8 גרם 15.6 גרם
שומן רווי 8.3 גרם 16.5 גרם
כולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״ג
סידן 99.7 מ״ג 199.4 מ״ג
ברזל 3.3 מ״ג 6.6 מ״ג
אשלגן 899.4 מ״ג 1798.8 מ״ג
אבץ 5.2 מ״ג 10.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody