סלט שעועית ירוקה ובשר טחון של אהרוני

ישראל אהרוני מקפיץ לכם ארוחת צהריים קלילה ב-10 דקות - סלט שעועית ירוקה ובשר טחון שאפשר לאכול חם או קר. מנה קלילה ובריאה מהמטבח האסיאתי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים את השום, הג’ינג’ר והבצל הירוק.
  2. מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים מעט מלח וחולטים את השעועית הירוקה ואת אפונת השלג 2 דקות. מסננים.
  3. מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בה את השום והג’ינג’ר.
  4. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד להשחמה.
  5. מוסיפים את הסויה, התבלינים ושמן השומשום ומערבבים.
  6. מוסיפים את השעועית החלוטה וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
  7. מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים.

הערות

  • אפשר להשתמש בשעועית ירוקה טרייה או בשעועית ירוקה קפואה
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 475.4 קק״ל 950.8 קק״ל
פחמימות 21.2 גרם 42.3 גרם
שומן 28.9 גרם 57.7 גרם
נתרן 179.8 מ״ג 359.6 מ״ג
חלבון 35.2 גרם 70.5 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 14.4 גרם
שומן רווי 6.3 גרם 12.6 גרם
כולסטרול 91.0 מ״ג 182.0 מ״ג
סידן 100.8 מ״ג 201.6 מ״ג
ברזל 3.7 מ״ג 7.3 מ״ג
אשלגן 885.9 מ״ג 1771.8 מ״ג
אבץ 6.6 מ״ג 13.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    Dorin Marmelshtein

    מה מדהים? שזה שילןב שבחיים לא הייתי חושבת עלין והוא נראה מושלם !!!

    Avatar
    זויה

    ואו גם בשרי גם טעים ולא משמין

    Avatar
    דנה זוהר צרפתי

    נראה נהדר, אכין ללא הבשר

      Avatar
      Foody Foody

      מעולה! נשמח לשמוע איך יצא… (:

הצג עוד