ספגטי בולונז עם עוף

איך הופכים פסטה למנת בריאה? מכינים פסטה בולונז עם עוף טחון במקום בקר ונהנים מארוחה מאוזנת שמכילה את כל אבות המזון
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל, הסלרי והגזר, כותשים את השום.
  2. מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה.
  3. מוסיפים את הסלרי והשום וממשיכים לטגן. מוסיפים את הגזר, מערבבים ומטגנים עוד כמה דקות.
  4. מוסיפים את העוף ומערבבים היטב עם כף עץ תוך פירוק הגושים שנוצרו. מוסיפים את התבלינים וסוגרים את המכסה ל-2-3 דקות כדי שהבשר יספוג את הטעמים.
  5. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים, מערבבים היטב, מכסים שוב וממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה.
  6. לקראת סוף בישול הרוטב מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הספגטי בהתאם להוראות היצרן.
  7. מסננים את הספגטי ממי הבישול ומניחים בקערה.
  8. מניחים את הרוטב על הספגטי. מקשטים בעלי הבזיליקום ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 885.4 קק״ל 2656.2 קק״ל
פחמימות 144.2 גרם 432.5 גרם
שומן 11.9 גרם 35.7 גרם
נתרן 1390.4 מ״ג 4171.2 מ״ג
חלבון 44.0 גרם 132.0 גרם
סיבים תזונתיים 11.3 גרם 33.8 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 8.4 גרם
כולסטרול 86.0 מ״ג 258.0 מ״ג
סידן 171.9 מ״ג 515.7 מ״ג
ברזל 6.4 מ״ג 19.1 מ״ג
אשלגן 2013.4 מ״ג 6040.3 מ״ג
אבץ 4.5 מ״ג 13.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody