פלאפל אפוי בתנור עם עשבי תיבול

שר פיטנס מכינה פלאפל אפוי בתנור שמכינים בקלי קלות. מוסיפים לתערובת הפלאפל המון עשבי תיבול ונהנים מארוחה קלה, משביעה וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את החומוס ל-24 שעות ומסננים.
  2. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית עם נייר אפייה ומשמנים עם תרסיס השמן.
  3. טוחנים את גרגירי החומוס במעבד מזון למרקם גרגירי כמו של בורגול. מעבירים לקערה.
  4. טוחנים במעבד מזון את שאר הרכיבים ומוסיפים לגרגירי החומוס הטחונים.
  5. מרטיבים את הידיים, יוצרים מהתערובת כדורים (אפשר גם קציצות קטנות) ומניחים בתבנית.
  6. מתיזים את תרסיס השמן גם מעל הכדורים.
  7. אופים במשך 20-25 דקות עד שהפלאפל מעט מזהיבים. שימו לב לא לאפות יותר מדי אחרת הם יתייבשו.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 35.7 קק״ל 713.5 קק״ל
פחמימות 2.8 גרם 56.2 גרם
שומן 2.4 גרם 47.2 גרם
נתרן 159.0 מ״ג 3180.0 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 26.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 23.5 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 9.5 גרם
כולסטרול 0.2 מ״ג 4.1 מ״ג
סידן 11.7 מ״ג 234.8 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 14.7 מ״ג
אשלגן 46.5 מ״ג 929.4 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody