פרוסות סינטה צרובה עם סלט אסיאתי מרענן

ישראל אהרוני מכין ארוחת צהריים קלילה בקלי קלות - פרוסות סינטה צרובה עם סלט אסיאתי מרענן. מנה נפלאה מהמטבח האסיאתי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    22

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממליחים ומפלפלים את הבשר ובוזקים מעט שבבי צ’ילי.
  2. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ומשמנים קלות. צורבים את הסינטה מכל הצדדים כ-5 דקות ומוציאים לצלחת.
  3. יוצקים מעט מים למחבת, מנמיכים להבה, יוצקים תערובת תמרהינדי ומחזירים את הבשר למחבת. מסובבים את הנתח ברוטב עד שהוא מתקרמל ומוציאים לצלחת.
  4. מכינים את הסלט: מפרידים את עלי הנענע והוכסברה מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. פורסים לפרוסות דקות את בצלי השאלוט ואת פלפל הצ’ילי.
  5. מרתיחים שפע מים מומלחים וחולטים את אפונת השלג דקה. מסננים.
  6. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הסלט.
  7. מכינים את הרוטב: שמים בבלנדר או בכוס בלנדר מוט את כל המרכיבים וטוחנים לתערובת אחידה.
  8. יוצקים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים בעדינות.
  9. פורסים את הבשר לפרוסות דקות ומסדרים את הפרוסות בצלחת הגשה גדולה.
  10. שמים במרכז צלחת ההגשה את הסלט, מפזרים מעט בוטנים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 251.7 קק״ל 1006.8 קק״ל
פחמימות 26.2 גרם 104.9 גרם
שומן 4.2 גרם 16.6 גרם
נתרן 1129.0 מ״ג 4516.0 מ״ג
חלבון 28.6 גרם 114.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.4 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרם
כולסטרול 6.0 מ״ג 24.0 מ״ג
סידן 84.3 מ״ג 337.1 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
אשלגן 529.9 מ״ג 2119.8 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody