טופו חומוס כבר ניסיתם? קוביות טופו חומוס ופרחי כרובית בטמפורה

מעיין טרודל מכינה לנו נשנוש כייפי, קריספי, חם ובריא מקוביות טופו חומוס ופרחי כרובית שמכינים במהירות. הכי כיף והכי צמחוני שבעולם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

בלילה

טיגון

אופן הכנה

  1. מבשלים את פרחי הכרובית בסיר מים רותחים עד ריכוך ומסננים מהמים. חותכים את הטופו לקוביות.
  2. מערבבים את כל מרכיבים הטמפורה בקערה לבלילה אחידה ללא גושים.
  3. טובלים את פרחי הכרובית וקוביות הטופו בבלילה.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הטופו והכרובית עד הזהבה.

    טופו חומוס וכרובית בטמפורה משק ויילר (צילום: מעיין טרודל)
    טובלים ברוטב שאוהבים (צילום: מעיין טרודל)

  5. מגישים עם כל רוטב שאוהבים (מומלץ עם צ’ילי מתוק) בתאבון.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 213.0 קק״ל 851.9 קק״ל
פחמימות 31.4 גרם 125.7 גרם
שומן 2.3 גרם 9.1 גרם
נתרן 581.1 מ״ג 2324.5 מ״ג
חלבון 11.7 גרם 46.8 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 28.9 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 2.3 גרם
כולסטרול 63.5 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 42.9 מ״ג 171.5 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
אשלגן 222.5 מ״ג 889.9 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

כללי

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody