קציצות בקר ברוטב עגבניות

אין כמו קציצות של בית שאהובות על כולם, על גדולים ועל קטנים. ואם אפשר, רצוי שיהיו קציצות בקר ברוטב עגבניות שכיף לאכול עם אורז לבן או פסטה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

קציצות

בלילה

קימוח

טיגון

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: מערבבים את כל המצרכים יחד לתערובת אחידה.
  2. צרים קציצות מהתערובת ומניחים בתבנית או בצלחת.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או מחבת רחבה.
  4. מקמחים את הקציצות וטובלים בבלילת הביצים. מכניסים לשמן החם ומטגנים עד להזהבה.
  5. מוציאים לנייר סופג.
  6. מחממים את רוטב העגבניות בסיר. כשהוא רותח, מוסיפים את הקציצות המטוגנות ומבשלים 20 דקות.
  7. מפזרים מעט כוסברה קצוצה ומגישים.

מתכון: אמיר דן ויונית צוקרמן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 765.9 קק״ל 4595.4 קק״ל
פחמימות 27.6 גרם 165.4 גרם
שומן 48.4 גרם 290.3 גרם
נתרן 2129.9 מ״ג 12779.3 מ״ג
חלבון 51.1 גרם 306.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 11.0 גרם
שומן רווי 14.2 גרם 85.1 גרם
כולסטרול 312.5 מ״ג 1875.2 מ״ג
סידן 90.7 מ״ג 544.3 מ״ג
ברזל 6.2 מ״ג 37.2 מ״ג
אשלגן 741.3 מ״ג 4447.5 מ״ג
אבץ 9.1 מ״ג 54.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody