הפעם פינקנו! קרם ברולה מייפל שמכינים לבד בבית ובקלי קלות
חושבים שהכנה של קרם ברולה שייכת למקצוענים בלבד? השף גיא גמזו עם מתכון של קרם ברולה מייפל, לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין את הקינוח הצרפתי
חושבים שהכנה של קרם ברולה שייכת למקצוענים בלבד? השף גיא גמזו עם מתכון של קרם ברולה מייפל, לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין את הקינוח הצרפתי
- גיא גמזו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.9 קק״ל 1475.5 קק״לפחמימות 28.9 גרם 115.6 גרםשומן 26.7 גרם 106.9 גרםנתרן 210.6 מ״ג 842.5 מ״גחלבון 3.8 גרם 15.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 15.6 גרם 62.2 גרםכולסטרול 104.4 מ״ג 417.7 מ״גסידן 47.4 מ״ג 189.7 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 93.0 מ״ג 371.9 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות369
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.9 קק״ל 1475.5 קק״לפחמימות 28.9 גרם 115.6 גרםשומן 26.7 גרם 106.9 גרםנתרן 210.6 מ״ג 842.5 מ״גחלבון 3.8 גרם 15.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 15.6 גרם 62.2 גרםכולסטרול 104.4 מ״ג 417.7 מ״גסידן 47.4 מ״ג 189.7 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 93.0 מ״ג 371.9 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
הקרם הצרפתי, המפנק שאנחנו כל כך אוהבים לאהוב.
רך, במרקם מהמם, עם שכבת סוכר מתפצחת מעל. קינוחים של מסעדה, מתכון של שף אבל אצלכם בבית.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 369 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 מ"ל סירופ מייפל
-
60 מ"ל חלב 3%
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/4 כפית מלח דק
-
2 חלמונים L
ציפוי
-
2 כפות סוכר חום
אופן הכנה
- מביאים את כל המרכיבים למעט החלמון לרתיחה קלה בסיר על כיריים.
- יוצקים על החלמונים את התערובת, מערבבים היטב ומעבירים לקערת בן מארי קרח.
- מסננים במסננת דקה, יוצקים לכלים ואופים כ-40 דקות או עד שהקרם יציב ולא רוטט.
- מעבירים לקירור של לפחות 4 שעות.
- מפזרים סוכר דמררה בשכבה אחידה ושורפים עם ברנר.
אופן הכנה
- מביאים את כל המרכיבים למעט החלמון לרתיחה קלה בסיר על כיריים.
- יוצקים על החלמונים את התערובת, מערבבים היטב ומעבירים לקערת בן מארי קרח.
- מסננים במסננת דקה, יוצקים לכלים ואופים כ-40 דקות או עד שהקרם יציב ולא רוטט.
- מעבירים לקירור של לפחות 4 שעות.
- מפזרים סוכר דמררה בשכבה אחידה ושורפים עם ברנר.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
האם ניתן לשים שמנת מתוקה עם פחות אחוזי שומן(20%) ?
כן, זה אפשרי. בהצלחה!
אני אוהבת קרם ברולה:))