שבר את הרשת: מתכון לפטריות פרמז’ן מטריפות ב-2 מרכיבים
מתכון לפטריות פרמז'ן מושלמות - למתכון הבא אתם צריכים פטריות מכל סוג שהן, פרמז'ן וכמה תבלינים בסיסים וזהו, יש לכם מנה ממכרת, טעימה ופוטוגנית
מתכון לפטריות פרמז'ן מושלמות - למתכון הבא אתם צריכים פטריות מכל סוג שהן, פרמז'ן וכמה תבלינים בסיסים וזהו, יש לכם מנה ממכרת, טעימה ופוטוגנית
- יעל קצב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.5 קק״ל 432.9 קק״לפחמימות 0.7 גרם 1.5 גרםשומן 20.7 גרם 41.5 גרםנתרן 586.8 מ״ג 1173.5 מ״גחלבון 7.5 גרם 15.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 5.8 גרם 11.6 גרםכולסטרול 14.9 מ״ג 29.9 מ״גסידן 203.3 מ״ג 406.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 17.4 מ״ג 34.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות217
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.5 קק״ל 432.9 קק״לפחמימות 0.7 גרם 1.5 גרםשומן 20.7 גרם 41.5 גרםנתרן 586.8 מ״ג 1173.5 מ״גחלבון 7.5 גרם 15.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 5.8 גרם 11.6 גרםכולסטרול 14.9 מ״ג 29.9 מ״גסידן 203.3 מ״ג 406.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 17.4 מ״ג 34.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 217 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
פטריות פרמז'ן
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןאו כל סוג אחר של פטריה שאוהבים
-
3 כפות שמן זית
-
1/4 כוס גבינת פרמזן
-
1 קורט מלח גס
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/4 כפית אורגנו יבש
-
3 כפות גבינת פרמזןלפיזור על נייר האפייה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חוצים את הפטריות.
- מערבבים בקערה שמן זית, פרמז’ן, מלח, פלפל שחור גרוס, פלפל צ’ילי גרוס ואורגנו. מוסיפים לקערה את הפטריות החצויות ומערבבים.
- מפזרים 3 כפות של פרמז’ן בתחתית של תבנית מרופדת נייר אפייה ומניחים את הפטריות כשהחלק החתוך כלפי מטה.
- אופים במשך 15 דקות עד להזהבה. ממתינים 2 דקות ואוכלים.
- המלצת הגשה: הוסיפו משקה סנגריה ביתית מפנק להנאה מקסימלית!
סנגריה ביתית להורים צעירים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חוצים את הפטריות.
- מערבבים בקערה שמן זית, פרמז’ן, מלח, פלפל שחור גרוס, פלפל צ’ילי גרוס ואורגנו. מוסיפים לקערה את הפטריות החצויות ומערבבים.
- מפזרים 3 כפות של פרמז’ן בתחתית של תבנית מרופדת נייר אפייה ומניחים את הפטריות כשהחלק החתוך כלפי מטה.
- אופים במשך 15 דקות עד להזהבה. ממתינים 2 דקות ואוכלים.
- המלצת הגשה: הוסיפו משקה סנגריה ביתית מפנק להנאה מקסימלית!
סנגריה ביתית להורים צעירים
×¡× ×ר×× ××ת×ת ×××ר×× ×¦×¢×ר××
×××ר×× ×ת ×× ×©×××× ×× ×¡××× ××××× ×ת ×××ת ×פ×ר×ת ש××? ×× ×¨××¢ ××¤× × ×©××ª× ××רק×× ×ת ×× ××¤× ×ª×¤× ×§× ×ת עצ××× ×××©×§× ×××××××× ×©× ×¡× ×ר×× ××× ×××¢×××
ש×ר×
×שר
××¦× ×ת××
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשרי להישתמש בגבינה אחרת?אוליי גבינה צהובה?
אפשר, אבל חשוב להשתמש בגבינה צהובה עם אחוזי שומן גבוה, שלא ייצא פלסטי (22% ומעלה)