שוקיים פריכות בנוסח KFC מצופות תפוצ’יפס

רותם בן מויאל מפציץ את הפה בטעמים מטריפים של שוקיים עטופות בתבלינים ותפוצ'יפס, מטוגנות וקריספיות שאי אפשר לעמוד בפניהן! ממליצים להכין כבר כמות כפולה
רותם בן מויאל מפציץ את הפה בטעמים מטריפים של שוקיים עטופות בתבלינים ותפוצ'יפס, מטוגנות וקריספיות שאי אפשר לעמוד בפניהן! ממליצים להכין כבר כמות כפולה
  • רותם בן מויאל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    5429
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5429.3 קק״ל 5429.3 קק״ל
    פחמימות 561.8 גרם 561.8 גרם
    שומן 218.0 גרם 218.0 גרם
    נתרן 11559.6 מ״ג 11559.6 מ״ג
    חלבון 291.3 גרם 291.3 גרם
    סיבים תזונתיים 20.9 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 40.3 גרם 40.3 גרם
    כולסטרול 2646.0 מ״ג 2646.0 מ״ג
    סידן 402.2 מ״ג 402.2 מ״ג
    ברזל 21.1 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 3299.6 מ״ג 3299.6 מ״ג
    אבץ 25.6 מ״ג 25.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    5429
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5429.3 קק״ל 5429.3 קק״ל
    פחמימות 561.8 גרם 561.8 גרם
    שומן 218.0 גרם 218.0 גרם
    נתרן 11559.6 מ״ג 11559.6 מ״ג
    חלבון 291.3 גרם 291.3 גרם
    סיבים תזונתיים 20.9 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 40.3 גרם 40.3 גרם
    כולסטרול 2646.0 מ״ג 2646.0 מ״ג
    סידן 402.2 מ״ג 402.2 מ״ג
    ברזל 21.1 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 3299.6 מ״ג 3299.6 מ״ג
    אבץ 25.6 מ״ג 25.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה לשוקיים

תערובת קמחים ותפוצ'יפס

תערובת ביצים

טיגון


אופן הכנה

  1. בקערה שמים את תבלינים עם שמן זית ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

    מערבבים את שמן הזית והתבלינים לתערובת אחידה. צילום: נמרוד סונדרס
    מערבבים את שמן הזית והתבלינים לתערובת אחידה. צילום: נמרוד סונדרס

  2. לאחר מכן לתוך קערת התבלינים ושמן הזית מכניסים את השוקיים ומעסים היטב כך שכל השוקיים יצופו בתערובת התבלינים.

    מעסים את השוקיים היטב ומכניסים למקרר לשעתיים מנוחה. צילום: נמרוד סונדרס
    מעסים את השוקיים היטב ומכניסים למקרר לשעתיים מנוחה. צילום: נמרוד סונדרס

  3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
  4. מרסקים את התפוצ’יפס בעזרת הידיים.

    מרסקים את התפוצ'יפס. צילום: נמרוד סונדרס
    מרסקים את התפוצ’יפס. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מכינים את תערובת הקמחים ותפוצ’יפס: בקערה נפרדת יוצרים תערובת של קמחים עם התבלינים והתפוצ’יפס המרוסק.

    מכינים קערה עם תערובת קמחים והתפוצ'יפס. צילום: נמרוד סונדרס
    מכינים קערה עם תערובת קמחים והתפוצ’יפס. צילום: נמרוד סונדרס

  6. מכינים את תערובת הביצים: בקערה נוספת שוברים וטורפים 6 ביצים (אולי תצטרכו יותר) ומוסיפים קצת מלח.

    ובקערה נפרדת טורפים ביצים. צילום: נמרוד סונדרס
    ובקערה נפרדת טורפים ביצים. צילום: נמרוד סונדרס

  7. מוציאים את השוקיים מהמקרר, מכניסים לקערת הקמח-תפוצ’יפס ומקמחים את השוקיים היטב מכל הצדדים.
  8. מעבירים לקערת הביצים ומצפים היטב בביצה, מעבירים שוב לקערת הקמחים ומניחים בצד - אפשר ורצוי לחזור על הפעולה אפילו 3 פעמים כדי לקבל 3 שכבות ציפוי עבות וקריספיות.

    טובלים בתערובת הקמחים, מעבירים לביצים וחוזרים על הפעולה. צילום: נמרוד סונדרס
    טובלים בתערובת הקמחים, מעבירים לביצים וחוזרים על הפעולה. צילום: נמרוד סונדרס

  9. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק, בודקים שהשמן רותח ומכניסים את השוקיים לטיגון של כ-10-15 דקות עד להזהבה.
    מכניסים לטיגון עמוק עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס
    מכניסים לטיגון עמוק עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס

    ומגישים! בתיאבון. צילום: נמרוד סונדרס
    ומגישים! בתיאבון. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוקיים פריכות בנוסח KFC מצופות תפוצ’יפס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      זה אפשרי לאפות אותן אבל אז הן לא תצאנה פריכות כמו בטיגון.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות