סלט אוליבייה של סבתא – מרוסיה באהבה לשנה החדשה
לכבוד ערב השנה החדשה תומר אומנסקי נזכר בילדותו ומכין את הסלט האהוב של סבתו- סלט אוליבייה שהוגש על צלחת מרשימה עם ביצה מגוררת מעל
לכבוד ערב השנה החדשה תומר אומנסקי נזכר בילדותו ומכין את הסלט האהוב של סבתו- סלט אוליבייה שהוגש על צלחת מרשימה עם ביצה מגוררת מעל
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 495.8 קק״ל 3966.6 קק״לפחמימות 55.6 גרם 444.5 גרםשומן 22.9 גרם 182.9 גרםנתרן 595.6 מ״ג 4764.8 מ״גחלבון 10.5 גרם 83.7 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 63.1 גרםשומן רווי 3.2 גרם 25.8 גרםכולסטרול 11.8 מ״ג 94.6 מ״גסידן 47.3 מ״ג 378.1 מ״גברזל 1.6 מ״ג 12.6 מ״גאשלגן 225.5 מ״ג 1804.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות496
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 495.8 קק״ל 3966.6 קק״לפחמימות 55.6 גרם 444.5 גרםשומן 22.9 גרם 182.9 גרםנתרן 595.6 מ״ג 4764.8 מ״גחלבון 10.5 גרם 83.7 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 63.1 גרםשומן רווי 3.2 גרם 25.8 גרםכולסטרול 11.8 מ״ג 94.6 מ״גסידן 47.3 מ״ג 378.1 מ״גברזל 1.6 מ״ג 12.6 מ״גאשלגן 225.5 מ״ג 1804.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 496 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט אוליבייה
-
2 חבילות פסטרמה גריל נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
8 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 בצלים גדולים
-
1 קופסת שימורים מלפפון חמוץ
-
1 כוס מיונז
-
2 כפות שמן קנולה
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
חופן מלח גסלפיזור על גבי תבנית האפייה
הגשה
-
2 ביצים קשות L
-
8 עלי חסות אייסברג
-
8 פרוסות לחם שיפון
-
1 צנונית גדולה
-
חופן עגבניות שרי
-
חופן זיתים שחורים
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מפזרים מלח גס ומעליו מניחים את תפוחי האדמה ששטפנו מראש.
- אופים במשך שעה עד לריכוך תפוחי האדמה ומקררים היטב.
- חותכים לקוביות את תפוחי האדמה, נתח הפסטרמה, המלפפונים החמוצים והבצלים.
- מוסיפים שמן ומיונז, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
- מניחים את הסלט על גבי עלי חסה, מגרדים מעל ביצה קשה ומגישים עם מגוון ירקות העונה וזיתים שחורים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מפזרים מלח גס ומעליו מניחים את תפוחי האדמה ששטפנו מראש.
- אופים במשך שעה עד לריכוך תפוחי האדמה ומקררים היטב.
- חותכים לקוביות את תפוחי האדמה, נתח הפסטרמה, המלפפונים החמוצים והבצלים.
- מוסיפים שמן ומיונז, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
- מניחים את הסלט על גבי עלי חסה, מגרדים מעל ביצה קשה ומגישים עם מגוון ירקות העונה וזיתים שחורים.
הערות
- ניתן להוסיף לסלט אפונה ירוקה מקופסת שימורים.
- ניתן להוסיף לסלט גזר מבושל חתוך לקוביות.
- מומלץ לשמור את הסלט במקרר עד יומיים.
הערות
- ניתן להוסיף לסלט אפונה ירוקה מקופסת שימורים.
- ניתן להוסיף לסלט גזר מבושל חתוך לקוביות.
- מומלץ לשמור את הסלט במקרר עד יומיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן