ארוחת הערב לא צריכה תמיד להסתכם בביצים ובירקות. שי-לי ליפא עם מתכון של לביבות תירס וקשקבל. משתפים את הילדים בתהליך ההכנה ונהנים מארוחה קלה, מהירה וטעימה
ארוחת הערב לא צריכה תמיד להסתכם בביצים ובירקות. שי-לי ליפא עם מתכון של לביבות תירס וקשקבל. משתפים את הילדים בתהליך ההכנה ונהנים מארוחה קלה, מהירה וטעימה
שי-לי ליפא
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
שתפו
9 דירגו [ציון 5]
מרכיבים
8
הכנה 30 דק׳
כולל 30 דק׳
קלוריות
105
רמת קושי:
בסיסי
כשר
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות
104.6
קק״ל
1674.0
קק״ל
פחמימות
8.3
גרם
133.3
גרם
שומן
6.1
גרם
97.7
גרם
נתרן
263.4
מ״ג
4214.9
מ״ג
חלבון
4.2
גרם
67.2
גרם
סיבים תזונתיים
1.4
גרם
23.0
גרם
שומן רווי
1.8
גרם
28.5
גרם
כולסטרול
42.2
מ״ג
674.8
מ״ג
סידן
53.3
מ״ג
853.4
מ״ג
ברזל
0.2
מ״ג
2.9
מ״ג
אשלגן
23.8
מ״ג
380.0
מ״ג
אבץ
0.4
מ״ג
5.8
מ״ג
סגור
מרכיבים
8
הכנה 30 דק׳
כולל 30 דק׳
קלוריות
105
רמת קושי:
בסיסי
כשר
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות
104.6
קק״ל
1674.0
קק״ל
פחמימות
8.3
גרם
133.3
גרם
שומן
6.1
גרם
97.7
גרם
נתרן
263.4
מ״ג
4214.9
מ״ג
חלבון
4.2
גרם
67.2
גרם
סיבים תזונתיים
1.4
גרם
23.0
גרם
שומן רווי
1.8
גרם
28.5
גרם
כולסטרול
42.2
מ״ג
674.8
מ״ג
סידן
53.3
מ״ג
853.4
מ״ג
ברזל
0.2
מ״ג
2.9
מ״ג
אשלגן
23.8
מ״ג
380.0
מ״ג
אבץ
0.4
מ״ג
5.8
מ״ג
סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
×
תודה שנרשמת :)
ברגעים אלו נשלח אלייך אימייל לאימות הרישום
לקבלת המתכונים הכי חמים לפני כולם ולסיום תהליך הרישום יש ללחוץ על כפתור האימות
מוסיפים לקערה גדולה ונוחה לערבוב (בעיקר אם עובדים יחד עם ילדים) ביצה טרופה, קמח תופח, גרגירי תירס, עירית, גבינת הקשקבל ומלח ופלפל.
מערבבים את החומרים עד לקבלת בלילה אחידה במרקם נוח ליצירת לביבות.
יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
בעזרת כף גלידה קפיצית או כף רגילה יוצרים לביבות.
מטגנים את הלביבות 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות.
מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
אופן הכנה:
קוצצים דק את העירית.
מוסיפים לקערה גדולה ונוחה לערבוב (בעיקר אם עובדים יחד עם ילדים) ביצה טרופה, קמח תופח, גרגירי תירס, עירית, גבינת הקשקבל ומלח ופלפל.
מערבבים את החומרים עד לקבלת בלילה אחידה במרקם נוח ליצירת לביבות.
יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
בעזרת כף גלידה קפיצית או כף רגילה יוצרים לביבות.
מטגנים את הלביבות 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות.
מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
הערות
אפשר להשתמש בתירס משומר או קפוא שהפשיר
מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה
אפשר לאפות ובכך לעלות את דרגת הבריאות: לחמם תנור ל 190 מעלות. לשלב בתערובת כף שמן זית. לשמן נייר אפייה עם שמן זית. ולהניח מהתערובת ולזלף/למשוח מעט שמן. לאפות במשך חצי שעה וכדאי להפוך לאחר עשרים דקות
אפשר לאפות ובכך לעלות את דרגת הבריאות: לחמם תנור ל 190 מעלות. לשלב בתערובת כף שמן זית. לשמן נייר אפייה עם שמן זית. ולהניח מהתערובת ולזלף/למשוח מעט שמן. לאפות במשך חצי שעה וכדאי להפוך לאחר עשרים דקות
המוצרים שלנו
טיפ
את מוצרי החלב שמרו ב"מגירה האפס" הייעודית לכך בתוך המקרר
לביבות עיג'ה הן לביבות עירקיות שאוכלים בבוקר שבת יחד עם חציל, טחינה, סלט ופיתות. אין סביח עירקי טוב בלי עיג'ה לוהטת ובשבילנו אין חנוכה בלי עיג'ה ירקות משמחת
איך מכינים את הלביבות הכי קריספיות, הכי טעימות והכי טבעוניות? מכינים לביבות בטטה עם קמח עדשים כתומות כמו שרק אסי רוז יודעת להכין
התחברות
התחברו ותתחילו להנות ממגוון עצום של תכנים קולינריים ומתכונים עם אלפי שעות וידאו, להרכיב לעצמכם ספר מתכונים אישי עם המתכונים שהכי אהבתם, לשתף בתמונות, להגיב ולשאול שאלות.