ציר עוף

כדורי בשר ושעועית צהובה. צילום: פלג בכור

הכי לאכול אחרי הגן: כדורי בשר ושעועית צהובה

לפעמים הורים עושים קיצורי דרך לייעל את המשימה, פלג בכור במתכון קל להכנה שמשלב את שני המאכלים שהילדים שלו הכי אוהבים - כדורי בשר ושעועית צהובה ברוטב אדום כמובן
מסאחן של אהרוני
9:06

מסאחן – תבשיל עוף וגרגירי חומוס על פיתה עיראקית

ישראל אהרוני מכין מנה כיפית לחלוקה מהמטבח הערבי - מסאחן, תבשיל עוף וגרגירי חומוס על פיתה עיראקית. כל אחד תופס חתיכה ואוכלים יחד בהנאה
קציצות פרגית בים של בצל וענבים טריים. צילום: יהודה עמר

קציצות פרגית בים של בצל וענבים טריים – בול לחג!

כל בית צריך סיר קציצות! יהודה עמר מביא לנו מתכון קל להכנה ומלא הפתעות לקציצות פרגית בים של בצל וענבים טריים, שיהיה בתאבון
שוקיים עם פירות יבשים וערמונים. צילום: פלג בכר

חגיגי וקל להכנה: שוקיים עם פירות יבשים וערמונים

לכבוד ראש השנה הקרב ובא פלג בכור מפליג בזיכרונות וחוזר לחדר האוכל בקיבוץ, עם מחווה לאולגה הבשלנית המיתולוגית ומנת העוף והפירות יבשים שלה
קיפודי בשר ואורז תמרה
11:08

פרסית למתחילים – קיפודי בשר ואורז ברוטב כרישה, אפונה ולימון

תמרה אהרוני מלמדת להכין גרסה למנה פרסית מפורסמת - קיפודי בשר ואורז שי אפשר לעמוד בפניהם. מבשלים ברוטב לימוני ונהנים מארוחה שלמה בסיר אחד
ממלאים את הפלפלונים עד הסוף. צילום: פלג בכור

פלג בכור מגיש: המון פלפלונים ממולאים בכל מיני צבעים!

ארוחה בשרית, טעימה וצבעונית - פלפלונים בכל מיני צבעים, ממולאים בבשר בשר ואורז מתובלים שמתבשלים ברוטב אדום קלאסי ופיקנטי! מנה יפייפיה וטעימה לכל המשפחה
קולרבי ממולא ברוטב לימון

מהשוק אל המטבח המנצח – קולרבי ממולא ברוטב לימון

תמרה אהרוני מצליחה להכין מנה ותיקה ואהובה, אבל גם לשכלל אותה ולהפוך אותה למנה חדשה לגמרי: קולרבי ממולא ברוטב לימון. מנה משגעת של ממולאים
אטריות שעועית עם בשר טחון

אהרוני מכין לכם צהריים – אטריות שעועית עם בשר טחון

נמנעים מגלוטן? השף ישראל אהרוני מכין עבורכם ארוחה שלמה במחבת אחת: אטריות שעועית עם בשר טחון. מנה בניחוח אסיאתי, טעימה וקלה להכנה
ריזוטו פטריות. צילום: רון יוחננוב
1:43

ריזוטו פטריות מפנק ב-15 דקות בלבד!

רון יוחננוב מכין לנו ריזוטו פטריות מושלם ברבע שעה בלבד! מנה נהדרת וחגיגית שכולם אוהבים, מנחמת ומפנקת. להכין למי שאתם הכי אוהבים וגם לעצמכם
מאיר דנון ודיויד פרנקל. צילום: שניר גואטה
12:29

דיויד פרנקל ומאיר דנון מציגים: מחבת ריגטוני עם קונפי ברווז, יין לבן וירקות

ארוחת צהריים או ערב מושלמת במחבת - פסטה ריגטוני שמתבשלת בבשר קונפי ברווז מפורק, רך ונימוך, עם שאלוט, אפונה, גזר וארטישוק וגם פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות

סורפרייז של מנה! רותם בן מויאל מכין סופריטו עוף מטורף

רותם בן מויאל נזכר במנה אהובה מהילדות ומכין אותה בצורה משודרגת: סופריטו אטריות ועוף. ארוחה שלמה בסיר אחד של אטריות, עוף וירקות
משמשים ממולאים בפרגיות תמרה (צילום: נמרוד גנישר)
9:06

משמשים מיובשים ממולאים בפרגיות של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת להכין משמשים מיובשים ממולאים בפרגיות ברוטב מתקתק. מנה יפהפייה וטעימה שתרשים את האורחים. מומלץ להגיש בליווי אורז לבן
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים