באגט צרפתי מטורף ללא לישה כלל!

רוצים להכין באגט כמו במאפייה? יותר נכון כמו במאפיית בוטיק צרפתית אמיתית? אין בעיה! המתכון של יהודה עמר יסדר לכם מאפייה במטבח הביתי
רוצים להכין באגט כמו במאפייה? יותר נכון כמו במאפיית בוטיק צרפתית אמיתית? אין בעיה! המתכון של יהודה עמר יסדר לכם מאפייה במטבח הביתי
  • יהודה עמר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה שעה
    כולל יום 1, שעה
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.6 קק״ל 399.7 קק״ל
    פחמימות 11.9 גרם 71.7 גרם
    שומן 0.4 גרם 2.6 גרם
    נתרן 2174.6 מ״ג 13047.6 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 9.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה שעה
    כולל יום 1, שעה
  • קלוריות
    67
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.6 קק״ל 399.7 קק״ל
    פחמימות 11.9 גרם 71.7 גרם
    שומן 0.4 גרם 2.6 גרם
    נתרן 2174.6 מ״ג 13047.6 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 9.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל היבשים ומוסיפים את המים הקרים. מערבבים בעזרת כף למשך 2 דק׳ עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מכניסים את הבצק לתוך קופסה אטומה ומשאירים בחוץ למשך שעה.
  3. לאחר שעה, מכניסים את הקופסה למקרר למשך לילה שלם לפחות (12 שעות).
  4. מוציאים את הבצק מהמקרר, ומשאירים את הבצק לתפוח למשך שעתיים לפחות.
  5. מפזרים מעט קמח על הבצק כדי שיהיה אפשר לעבוד איתו. וכן, הבצק צריך להיות רך ודביק אז אין לכם מה לדאוג.
  6. מחממים תנור לחום הכי גבוהה שיש לתנור שלכם להציע.
  7. מחלקים את הבצק ל-6 כדורים שווים. פותחים כל כדור בעזרת הידיים עם מעט קמח ומקפלים: מלמעלה, ומלמטה, עד לקבלת צורה של באגט (אפשר לעזור קצת לבצק ולעצב אותו לצורה הרצויה).
  8. מניחים את הבאגטים על נייר אפייה וחורצים כל באגט עם סכין חד.
  9. מכניסים את הבאגטים לאפייה של כ-20-25 דק׳ לפחות, עד לקבלת צבע זהוב ושזוף (טיפ קטן, כשאתם מכניסים את הבאגט לתנור תזרקו לתחתית התנור 4 קוביות קרח, זה עושה פלאים).

    בגט צרפתי ללא לישה. צילום: יהודה עמר
    בגט צרפתי ללא לישה. צילום: יהודה עמר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
באגט צרפתי מטורף ללא לישה כלל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    איל

    הבצק לא יוצא טוב, ממש נוזלי ודביק, גם אחרי הוספה של הרבה קמח עדיין לא ניתן לעבוד איתו.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות