כתר בריוש עם קממבר אפוי

המנה שתגנוב את ההצגה בשולחן שלכם: כתר בריוש עם קממבר אפוי. טובלים את בצק הבריוש הרך והעשיר בקממבר הנוזלי והחם ומתענגים מכל ביס
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

חלה

ציפוי

אופן הכנה

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר ומערבלים היטב.
  2. טורפים בקערה נפרדת את החלב, הביצים והחמאה עד לאיחוד.
  3. מוסיפים 1/2 מתערובת החלב לקערת המיקסר ומתחילים ללוש במהירות נמוכה עד שהכל נטמע.
  4. מגבירים את המהירות לבינונית, מוסיפים את יתר תערובת החלב והמלח וממשיכים ללוש כ-10 דקות. הבצק המוכן חלק, רך, דביק ונתפס מסביב לוו הלישה.
  5. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה-שעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  6. מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומחלקים ל-25 חלקים שווים.
  7. לוקחים כל חלק, מכניסים את הפינות פנימה ובעזרת כף היד יוצרים כדור חלק ויפה. שומרים בצד.
  8. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  9. מניחים את גבינת הקממבר כמו שהיא, בתוך תחתית העץ ללא המכסה, במרכז התבנית. מסדרים מסביב את עיגולי החלה בשני מעגלים: במעגל הפנימי 10 עיגולים, ובמעגל החיצוני 15 עיגולים. מכסים ומשאירים להתפחה שנייה של כ-20 דקות.
  10. מברישים את החלה בביצה טרופה, מפזרים שומשום ופרג, מניחים עלי התימין על הגבינה ואופים כ-25 דקות, או עד שהחלה תופחת ומזהיבה, והגבינה נמסה לגמרי.
  11. מגישים. טובלים את כדורי החלה בגבינה המומסת.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2263.5 קק״ל 2263.5 קק״ל
פחמימות 216.1 גרם 216.1 גרם
שומן 158.8 גרם 158.8 גרם
נתרן 6225.3 מ״ג 6225.3 מ״ג
חלבון 72.1 גרם 72.1 גרם
סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
שומן רווי 86.1 גרם 86.1 גרם
כולסטרול 1154.0 מ״ג 1154.0 מ״ג
סידן 1353.5 מ״ג 1353.5 מ״ג
ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
אשלגן 1552.9 מ״ג 1552.9 מ״ג
אבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody