כתר בריוש עם קממבר אפוי

המנה שתגנוב את ההצגה בשולחן שלכם: כתר בריוש עם קממבר אפוי. טובלים את בצק הבריוש הרך והעשיר בקממבר הנוזלי והחם ומתענגים מכל ביס
המנה שתגנוב את ההצגה בשולחן שלכם: כתר בריוש עם קממבר אפוי. טובלים את בצק הבריוש הרך והעשיר בקממבר הנוזלי והחם ומתענגים מכל ביס
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    6011
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6010.6 קק״ל 6010.6 קק״ל
    פחמימות 967.1 גרם 967.1 גרם
    שומן 187.6 גרם 187.6 גרם
    נתרן 6566.4 מ״ג 6566.4 מ״ג
    חלבון 184.6 גרם 184.6 גרם
    סיבים תזונתיים 32.8 גרם 32.8 גרם
    שומן רווי 87.9 גרם 87.9 גרם
    כולסטרול 1278.8 מ״ג 1278.8 מ״ג
    סידן 1352.0 מ״ג 1352.0 מ״ג
    ברזל 20.2 מ״ג 20.2 מ״ג
    אשלגן 2674.3 מ״ג 2674.3 מ״ג
    אבץ 19.1 מ״ג 19.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    6011
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6010.6 קק״ל 6010.6 קק״ל
    פחמימות 967.1 גרם 967.1 גרם
    שומן 187.6 גרם 187.6 גרם
    נתרן 6566.4 מ״ג 6566.4 מ״ג
    חלבון 184.6 גרם 184.6 גרם
    סיבים תזונתיים 32.8 גרם 32.8 גרם
    שומן רווי 87.9 גרם 87.9 גרם
    כולסטרול 1278.8 מ״ג 1278.8 מ״ג
    סידן 1352.0 מ״ג 1352.0 מ״ג
    ברזל 20.2 מ״ג 20.2 מ״ג
    אשלגן 2674.3 מ״ג 2674.3 מ״ג
    אבץ 19.1 מ״ג 19.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


חלה

ציפוי


אופן הכנה

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר ומערבלים היטב.
  2. טורפים בקערה נפרדת את החלב, הביצים והחמאה עד לאיחוד.
  3. מוסיפים 1/2 מתערובת החלב לקערת המיקסר ומתחילים ללוש במהירות נמוכה עד שהכל נטמע.
  4. מגבירים את המהירות לבינונית, מוסיפים את יתר תערובת החלב והמלח וממשיכים ללוש כ-10 דקות. הבצק המוכן חלק, רך, דביק ונתפס מסביב לוו הלישה.
  5. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה-שעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  6. מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומחלקים ל-25 חלקים שווים.
  7. לוקחים כל חלק, מכניסים את הפינות פנימה ובעזרת כף היד יוצרים כדור חלק ויפה. שומרים בצד.
  8. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  9. מניחים את גבינת הקממבר כמו שהיא, בתוך תחתית העץ ללא המכסה, במרכז התבנית. מסדרים מסביב את עיגולי החלה בשני מעגלים: במעגל הפנימי 10 עיגולים, ובמעגל החיצוני 15 עיגולים. מכסים ומשאירים להתפחה שנייה של כ-20 דקות.
  10. מברישים את החלה בביצה טרופה, מפזרים שומשום ופרג, מניחים עלי התימין על הגבינה ואופים כ-25 דקות, או עד שהחלה תופחת ומזהיבה, והגבינה נמסה לגמרי.
  11. מגישים. טובלים את כדורי החלה בגבינה המומסת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כתר בריוש עם קממבר אפוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות