-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 53.0 קק״ל 1325.7 קק״לפחמימות 4.4 גרם 111.1 גרםסוכר 2.9 גרם 72.8 גרםשומן 1.8 גרם 45.6 גרםנתרן 246.0 מ״ג 6148.9 מ״גחלבון 4.7 גרם 116.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.5 גרםשומן רווי 0.3 גרם 7.1 גרםכולסטרול 11.8 מ״ג 295.4 מ״גסידן 6.2 מ״ג 155.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 36.0 מ״ג 900.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות53
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 53.0 קק״ל 1325.7 קק״לפחמימות 4.4 גרם 111.1 גרםסוכר 2.9 גרם 72.8 גרםשומן 1.8 גרם 45.6 גרםנתרן 246.0 מ״ג 6148.9 מ״גחלבון 4.7 גרם 116.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.5 גרםשומן רווי 0.3 גרם 7.1 גרםכולסטרול 11.8 מ״ג 295.4 מ״גסידן 6.2 מ״ג 155.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 36.0 מ״ג 900.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 53 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם פילה דג סלמוןללא עור וחתוך לקוביות קטנות
-
1 בטטה גדולהפרוסה לפרוסות עבות
-
6 כפות קמח כוסמין מלא
-
1 כפית קליפת לימון
-
1 כף ממרח חרדל
-
2 כפות רוטב טריאקי קנור
-
1 ביצה L
-
1 כפית מלח דק
-
2 גבעולי בצל ירוקפרוס
הגשה
-
1/2 כוס רוטב טריאקי קנור
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מסדרים את פרוסות הבטטה בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור עד שהן מתרככות.
- מוציאים את הבטטות מהתנור ומועכים אותן בעזרת מזלג.
- מוסיפים למחית הבטטה את קוביות הסלמון, הקמח, הביצה, החרדל, רוטב הטריאקי, הבצל הירוק, גרידת הלימון והמלח. מערבבים היטב ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- על תבנית תנור עם נייר אפייה יוצרים קציצות מהתערובת ומניחים עם מרווחים קטנים.
- מרססים את הקציצות בספריי שמן ומכניסים לתנור. אחרי כ-25 דקות הופכים בעדינות ומרססים בשמן גם את הצד השני. אופים עוד 15 דקות ומוציאים.
- מוזגים רוטב טריאקי בצלוחית ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מסדרים את פרוסות הבטטה בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור עד שהן מתרככות.
- מוציאים את הבטטות מהתנור ומועכים אותן בעזרת מזלג.
- מוסיפים למחית הבטטה את קוביות הסלמון, הקמח, הביצה, החרדל, רוטב הטריאקי, הבצל הירוק, גרידת הלימון והמלח. מערבבים היטב ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- על תבנית תנור עם נייר אפייה יוצרים קציצות מהתערובת ומניחים עם מרווחים קטנים.
- מרססים את הקציצות בספריי שמן ומכניסים לתנור. אחרי כ-25 דקות הופכים בעדינות ומרססים בשמן גם את הצד השני. אופים עוד 15 דקות ומוציאים.
- מוזגים רוטב טריאקי בצלוחית ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן