נחשו מה? לביבות תפוחי אדמה ללא שמן

חנוכה הוא ללא ספק חג השמן, אבל ישנה דרך פשוטה וקלה להכנת לביבות תפוחי אדמה ללא שמן. לביבות קלאסיות, רכות מבפנים, פריכות ושחומות מבחוץ
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מגררים את תפוחי האדמה על החלק הגס של הפומפיה.
  2. מערבבים עם קמח, ביצה, מלח פלפל לפי הטעם.
  3. מסדרים לביבות בסיר הקרמי של הפודי נינג׳ה, ומפעילים את פונקציית הטיגון באוויר חם למשך 12 דקות על חום של 170 מעלות.
  4. מגישים לביבות חמות עם מטבל שאוהבים.

מתכון: מעיין טרודל

 

מה מכינים לארוחת השבת? יש לנו רעיונות מעולים בשבילכם!

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 15.4 קק״ל 153.7 קק״ל
פחמימות 1.4 גרם 13.7 גרם
שומן 0.6 גרם 6.2 גרם
נתרן 163.5 מ״ג 1634.7 מ״ג
חלבון 1.0 גרם 9.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 1.8 גרם
כולסטרול 25.4 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 3.5 מ״ג 34.5 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
אשלגן 10.0 מ״ג 99.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody